Lucovitaal Vitamine K2

12.99

Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules zijn ontworpen om te voorzien in de dagelijkse behoefte aan vitamine K2. Het bevat een goed opneembare vorm van vitamine K2, genaamd Menaquinone-7, dat afkomstig is uit natto-extract. Vitamine K2 is essentieel voor het behoud van sterke botten en draagt bij aan de opname van calcium in de botten en het botweefsel. Het speelt ook een belangrijke rol bij een goed verloop van de bloedstolling. Door het nemen van deze capsules kunt u er zeker van zijn dat u voldoende vitamine K2 binnenkrijgt en zo kunt u uw botten en bloedstolling gezond houden.

Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules zijn geschikt voor mensen die een extra dosis vitamine K2 nodig hebben. Vitamine K2 heeft vele voordelen, waaronder het versterken van de botten en het ondersteunen van een gezonde bloedstolling. Bovendien is de vorm van vitamine K2 in deze capsules goed opneembaar door het lichaam, wat betekent dat u er optimaal van profiteert. Het nemen van deze capsules is een eenvoudige en handige manier om de voordelen van vitamine K2 toe te voegen aan uw dieet. Zo kunt u uw algehele gezondheid en welzijn bevorderen zonder veel moeite.

Lees meer <
  • Met 75 mcg Vitamine K2

  • Kleine, gemakkelijk slikbare capsule

  • Vitamine K2 draagt bij aan een goed verloop van de bloedstolling

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine k

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine K2 100mcg

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 & K2 Druppels

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitals Vitamine K2 90 mcg

Vitals Vitamine K2 180mcg

Vitals Vitamine K2 180mcg

Ingrediënten

Vulmiddel (Olijfolie), Rundergelatine, Verdikkingsmiddel (Glycerol), Vitamine K2.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Samenstelling Hoeveelheid % ADH*
Vitamine K2 (Menaquinone-7) 75 mcg 100

*Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Gebruik

1 x daags 1 softgel capsule, bij voorkeur bij een maaltijd, innemen. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Demi

    Ik ben erg blij met de Lucovitaal Vitamine K2 capsules! Ze zijn heel makkelijk te slikken en ik merk dat ik meer energie heb sinds ik ze dagelijks neem. Ik vind het vooral fijn om te weten dat ze een hoge dosis Vitamine K2 bevatten, die ik anders misschien niet genoeg binnen zou krijgen via mijn voeding. Ik kan dit product zeker aanraden!

  2. Naomi

    Als veganist vind ik het soms lastig om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Gelukkig is er de Lucovitaal Vitamine K2 capsule! Ik heb ze nu een paar weken gebruikt en merk dat mijn lichaam er echt baat bij heeft. De capsules zijn klein en makkelijk te slikken, dus ik vergeet ze nooit in te nemen. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan andere vegetariërs en veganisten die op zoek zijn naar een goede bron van Vitamine K2.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot 10 jaar of in combinatie met bloedverdunners.

Waar is vitamine k goed voor?

Vitamine K is nodig voor iedereen, maar sommige hebben mogelijk meer vitamine K nodig dan anderen. Dit geldt bijvoorbeeld voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat moedermelk vaak minder vitamine K bevat dan flesvoeding. Ook mensen met een aandoening die de opname van vetten in de darmen verstoort, zoals de ziekte van Crohn, kunnen een verhoogd risico hebben op een tekort aan vitamine K.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules?

Veel mensen die Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules hebben gebruikt, zijn erg tevreden met het product. Ze merken dat het product helpt bij het behoud van sterke botten en bijdraagt aan een goed verloop van de bloedstolling. Ook zijn er gebruikers die aangeven dat ze door het gebruik van dit supplement een betere opname van Calcium ervaren.

Waarom deze Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules aanbieding kopen?

Als je op zoek bent naar een supplement dat bijdraagt aan een goed verloop van de bloedstolling, het behoud van sterke botten en de opname van Calcium in de botten en het botweefsel, dan is deze aanbieding van Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules zeker de moeite waard. Daarnaast is het product momenteel in de aanbieding, wat betekent dat je het tegen een scherpere prijs kunt kopen.

Wat zijn de voordelen van Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules?

Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules bevat een goed opneembare vorm van vitamine K2 die bijdraagt aan een goed verloop van de bloedstolling en het behoud van sterke botten. Daarnaast is vitamine K2 van belang voor de opname van Calcium in de botten en het botweefsel. Het supplement is makkelijk in te nemen en kan helpen om een eventueel tekort aan vitamine K2 aan te vullen.

Heeft Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules bijwerkingen?

Lucovita Vitamine K2 75 mcg Capsules is over het algemeen veilig in gebruik en heeft weinig bijwerkingen. Wel kan het in sommige gevallen leiden tot een verstoorde bloedstolling bij mensen die bloedverdunners gebruiken. Raadpleeg daarom altijd eerst een arts voordat je dit supplement gaat gebruiken als je bloedverdunners slikt.