Vitals Vitamine B1 thiamine 100 mg

  • 100 Capsules
  • 100 Capsules

23.95

€0.24 per Capsules

Vitals Vitamine B1 100mg Capsules zijn een voedingssupplement dat een hoge dosering vitamine B1 bevat. Vitamine B1 is een essentiële vitamine voor het behoud van een goede gezondheid. Het speelt een belangrijke rol bij het energiemetabolisme en ondersteunt verschillende psychologische functies zoals het geheugen, concentratievermogen en de gemoedstoestand. Als u niet altijd even gezond en gevarieerd eet, kan dit supplement met vitamine B1 helpen om uw lichaam de nodige voedingsstoffen te geven. De grondstof in de plantaardige capsule is afkomstig van cassave en is aangevuld met hulpstoffen uit rijst. Het supplement wordt geleverd in een duurzame verpakking gemaakt van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic. Het gebruik van deze verpakking draagt bij aan een verminderde druk op het milieu en ondersteunt boeren in ontwikkelingslanden.

Het gebruik van een voedingssupplement met vitamine B1 kan veel voordelen bieden. Vitamine B1 is essentieel voor een goede werking van het zenuwstelsel en het hart. Het speelt ook een belangrijke rol bij de omzetting van koolhydraten in energie, wat het een belangrijke vitamine maakt voor mensen met een actieve levensstijl. Vitals Vitamine B1 100mg Capsules bevatten een ruime dosering van zuivere vitamine B1 en zijn geschikt voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben bij het behoud van een gezonde levensstijl. De duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic is een belangrijke stap in de richting van een circulaire economie en draagt bij aan een beter milieu. Door te kiezen voor dit voedingssupplement met vitamine B1 en een duurzame verpakking, kunt u niet alleen uw eigen gezondheid ondersteunen, maar ook bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet.

Lees meer <
  • bevat een ruime dosering in zuivere vorm

  • in een plantaardige capsule aangevuld met hulpstoffen uit natuurlijke bron

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in vitamine pillen

Nu -20%
Vitals Elke Dag Basis

Vitals Elke Dag Basis

Nu -23%
Daily Co Vitamine D3

Daily Co Vitamine D3

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Vitamine B1 (thiamine-HCL) 250 mg 22727%

* Referentie inname

Ingrediënten
Rijstconcentraat (Oryza sativa), thiaminehydrochloride (-HCl), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstextract (Oryza sativa).

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1-2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.

Vitals reviews

  1. Anne

    Na enige tijd te hebben gezocht naar een product dat mijn zenuwstelselfunctie kan verbeteren, kwam ik Vitals Vitamine B1 tegen. Ik werd verleid door het feit dat het belangrijk is voor het energiemetabolisme en ook een co-enzym is dat betrokken is bij verschillende reacties in ons lichaam. Na het uitproberen van dit product ben ik zeer tevreden met de resultaten. Ik voelde me minder vermoeid en merkte zelfs dat mijn concentratievermogen verbeterd was! Het belangrijkste is dat het ons hart en zenuwstelsel gezond houdt en dus bijdraagt aan ons algehele welzijn. Ik raad dit product zeker aan.

  2. Iris

    Ik heb de Vitals Vitamine B1 enkele dagen geleden gekocht, en ik ben nu al verbaasd over de impact die het heeft gehad op mijn energieniveaus. Normaal gesproken voel ik me ‘s ochtends moe en zwak en moet ik veel koffie drinken om mijn dag te beginnen. Na het nemen van dit supplement voelde ik me alerter en minder moe, wat me in staat stelde om productiever te zijn op het werk. Het feit dat het belangrijk is voor hersen- en zenuwfuncties maakt het nog beter omdat mijn werk vereist dat ik alert en scherp blijf. Ik zou het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijk supplement voor een gezonder leven.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Vitaminepreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is vitamine pillen goed voor?

Voeding is de beste bron van vitamines en mineralen. De meeste mensen kunnen de meeste van hun voedingsstoffen binnenkrijgen via een gezond en gevarieerd dieet. Echter, sommige groepen mensen kunnen baat hebben bij het nemen van vitaminepillen. Volg bij het nemen van vitamines altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Vitamine B1 100mg Capsules?

Er zijn veel verschillende ervaringen met Vitals Vitamine B1 100mg Capsules. Sommige mensen ervaren een verbetering in hun concentratievermogen en geheugen, terwijl anderen aangeven dat ze meer geestelijke energie hebben. Ook zijn er mensen die aangeven dat hun gemoedstoestand verbeterd is. Het is echter belangrijk om te onthouden dat iedereen anders reageert op voedingssupplementen en dat de resultaten kunnen verschillen.

Waarom deze Vitals Vitamine B1 100mg Capsules aanbieding kopen?

Door de hoge dosering van vitamine B1 in deze capsules kan het een goede aanvulling zijn op uw dieet als u niet altijd even gezond en gevarieerd genoeg eet. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de supplementen van Vitals in een duurzame verpakking worden geleverd, gemaakt van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic. Zo kunt u niet alleen bijdragen aan uw eigen gezondheid, maar ook aan een beter milieu. Bovendien is deze aanbieding een goede kans om dit product voordelig uit te proberen.

Wat zijn de voordelen van Vitals Vitamine B1 100mg Capsules?

Vitamine B1 speelt een belangrijke rol bij het energiemetabolisme, is goed voor het hart en zenuwstelsel en ondersteunt psychologische functies als het geheugen en concentratievermogen. Daarnaast kan het bijdragen aan een verbeterde gemoedstoestand en geestelijke energie. Door de hoge dosering en zuivere vorm van de vitamine in deze capsules, kan het een goede aanvulling zijn op uw dieet.

Heeft Vitals Vitamine B1 100mg Capsules bijwerkingen?

Vitamine B1 is een essentiële vitamine en wordt als veilig beschouwd bij normaal gebruik. Bij een te hoge dosering kunnen echter bijwerkingen optreden, zoals hoofdpijn, misselijkheid en huiduitslag. Het is daarom belangrijk om altijd de aanbevolen dosering te volgen en bij twijfel een arts te raadplegen.