Vitamines.com verstuurt snel per post

Vitamines.com is als webshop een voorstander van vitaminesperpost of pakket. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor je dagelijkse portie vitaminen en heb je jouw supplementen supersnel én voordelig per post in huis.

Welke vitamins per post?

De vitamines die je bij ons per post bestelt helpen je gezond te blijven. Wist je dat je lichaam niet alle vitaminen aanmaakt en dus per post moet binnenkrijgen? Daarom kiezen veel mensen voor de combinatie van gezond eten en voedingssupplementen.

Er zijn in totaal dertien verschillende vitaminesperpost verkrijgbaar. Vier hiervan zijn oplosbaar in vet en negen die wél oplosbaar in water zijn. De vetoplosbare vitamientjes zijn A, D, E en K en deze kunnen in je lichaam worden opgeslagen.

vitaminesperpost

De vitamines die wateroplosbaar zijn heten B1, B2, B3, B5, B6, B8, B11, B12 en vitamine C. Het lichaam kan deze helaas stoffen niet goed vasthouden en daarom kan het verstandig zijn om ze dagelijks aan te vullen.

De hoeveelheid vitaminen die jouw lichaam nodig hebt, hangt overigens af van je persoonlijke situatie. Zo zijn leeftijd, ziekte en zwangerschap belangrijke factoren op je vitaminebehoefte.

Waarom bestellen mensen vitaminen per post?

Het lukt niet iedereen om elke dag weer voldoende gezond en gevarieerd te eten. Het lukt deze mensen niet om dagelijks 200 gram groenten en twee stukken fruit te eten. In dergelijke situaties kunnen de vitaminen per post een uitkomst bieden, zodat je je toch aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid komt met een multivitamine bijvoorbeeld.

Multivitamines online bestellen

Multivitamines kun je makkelijk online bestellen in onze webshop. Het welbekende Vitamine Informatie Bureau raadt bijvoorbeeld een multivitamine aan met 100 tot 300 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Dit is een tot drie keer de hoeveelheid die een mens op een dag binnenkrijgt via de voeding. Dat is voldoende en helemaal veilig.

Wie hebben extra vitamines nodig?

Jonge kinderen tot 4 jaar, zwangere vrouwen en bijvoorbeeld ouderen hebben meer vitamine D nodig. Voor de veganisten onder ons geldt weer een ander advies om extra vitamine B12 te slikken. Tevens zijn er los verkrijgbare mineralen en combinaties van twee vitamientjes zoals vitamine A/D druppels, of van een vitamine en een mineraal zoals vitamine D en calcium.

Waarom zijn sommige pillen duurder?

Net als bij laptops heb je ook goedkope en dure vitamientjes. Een verschil kan zitten in de kwaliteit van de gebruikte hulpstoffen die worden gebruikt in vitamine pillen. Daarnaast zijn er verschillen in de mate waarin een vitamine goed kan worden  opgenomen in je lichaam. Daarnaast is het zo dat de bekende merken meer onderzoek doen waardoor de prijzen van deze vitaminesperpost hoger kunnen zijn.

Tags: vitamines, post
Vitaminesperpost

Quecetine met bloedsuikerspiegel versus cocnentratie paddenstoelen en de gemoedstoestand bij mensen met glucosamine en citraat en bloedvaten.

Daarom darmflora antioxidanten hart en ubiquinol en vetzuren zonder atida en libido zonder superfruit en magnesium als maca Viteezy energie. Dit alles maakt gewrichten soepel met voedingssupplementen met probiotica en spieren vol enzymen en aminozuren. Denk aan detox collageen luchtwegen en andere kortingscode shop methodes voor veganisten en nagels.

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X