AOV 537 Zink citraat 25mg

  • 90 Capsules
  • 90 Capsules

11.95

Op voorraad
€0.13 per Capsules

537 Zink Citraat 25 mg Dit zink supplement bevat 25 mg organisch gebonden zink per vegacapsule. De AOV 537 Zink Citraat 25 mg vegacaps bevatten geen hulpstoffen. Zink zorgt mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Het draagt bij aan een goede weerstand en ondersteunt de afweer van het lichaam. Het speelt een rol bij de groei in ontwikkeling van weefsel en de opbouw van eiwitten in je lichaam. Zink Citraat met 25 mg zink per vegacapsule Waarom zink citraat? Zink citraat wordt als organisch zinkzout goed opgenomen door je lichaam. Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, is belangrijk voor een normale stofwisseling, draagt bij aan het concentratie-, en leervermogen en helpt de geest helder te houden. Verschillende vitaminen en mineralen, waaronder zink, helpen bij het gezond houden van huid, haar en nagels. Ten slotte draagt zink bij aan een normale hormoonhuishouding en ondersteunt de vruchtbaarheid van zowel man als vrouw. Natuurlijke supplementen zonder hulpstoffen Een zinktekort vanuit de voeding komt niet vaak voor, omdat het in voldoende hoeveelheden in voeding zit. Een aanvulling op je voeding in de vorm van zink supplementen helpen jouw weerstand te ondersteunen. 537 Zink Citraat bevat 25 mg zink per dagdosering van 1 vegacaps. De voedingssupplementen van AOV met een wit etiket zijn vrij van synthetische geur-, kleur-, en smaakstoffen. De capsules van AOV zijn ook plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische en veganistische leefstijl.

  • Dosering van 25 mg zink per vegacaps
  • Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand
  • Zink draagt bij aan het concentratie- en leervermogen en helpt de geest helder te houden

Anderen kochten ook

Over Vitamines.com

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Samenstelling:

Zink citraat
– waarvan zink: 25 mg

Ingrediënten:

Vulstof: microkristallijne cellulose, zink citraat, hydroxypropylmhetyl cellulose (vegacaps)

Gebruik

1x daags 1 vegacaps

Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AOV 537 Zink citraat 25mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Vitamine Expert

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk