Vitals Zink bisglycinaat 15 mg

 • 100 Capsules
 • 100 Capsules

17.95

Op voorraad
€0.18 per Capsules

Vitals Zink 15mg bevat zink in de vorm van zinkbisglycinaat, een hoogwaardig aminozuurchelaat van Albion Minerals met het kenmerk TRAACS®. Dit is een superieure verbindingsvorm met een uitstekende biologische beschikbaarheid. Het aminozuurchelaat is zo gestructureerd dat het niet wordt opgesplitst door maagsap of spijsverteringsenzymen, maar wel vrijkomt zodra het wordt opgenomen in de darmcellen. Het product is bovendien vrij van koper en wordt geleverd in kleine, gemakkelijk te slikken capsules.

Zink is betrokken bij vele processen in ons lichaam, waaronder de botaanmaak, de hormoonhuishouding en het immuunsysteem. Het draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en ondersteunt de conditie van het oog, de huid, de nagels en het haar. Het speelt ook een rol bij de normale cognitieve functie en het celdelingsproces. Ten slotte draagt het bij tot een gezond zuur-base-evenwicht en een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Het gebruik van Vitals Zink 15mg in combinatie met een gezonde levensstijl kan dus vele voordelen opleveren voor de gezondheid.

Lees meer <
 • hoogwaardig aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat) van Albion Minerals

 • verbindingsvorm met superieure biologische beschikbaarheid

 • met TRAACS®-kenmerk (The Real Amino Acid Chelate System)

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in zink tabletten

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Multivitamine Nacht Man

Vitakruid Zink methionine koper

Vitakruid Zink methionine koper

AOV 537 Zink citraat 25mg

AOV 537 Zink citraat 25mg

AOV 533 Zink mix

AOV 533 Zink mix

Ingrediënten

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

RI*
Zink (bisglycinaat, TRAACS®**) 15 mg 150%

* Referentie inname
** TRAACS® (The Real Amino Acid Chelate System) is een geregistreerd handelsmerk van Albion Minerals)

Ingrediënten
Zinkbisglycinaat, vegetarische capsule: pullulan (uit cassave-zetmeel), antiklontermiddel: rijstconcentraat.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruik

1 capsule per dag bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Vitals reviews

 1. Willeke

  Mijn huid en haar is er op vooruit gegaan. Gebruik het dagelijks en na een maand zag ik verbetering.

 2. Eva

  Recensie 1: “Geweldig product! Sinds ik Vitals Zink bisglycinaat 15 mg gebruik voel ik me energieker en heb ik een betere weerstand

 3. Niels

  Recensie 2: “Eindelijk een zinksupplement dat echt werkt. De aminozuurchelaatvorm van Albion Minerals is de beste op de markt en Vitals gebruikt alleen deze vorm. Topkwaliteit!

 4. Lotte

  Ik heb onlangs Vitals Zink bisglycinaat 15 mg gekocht en ik ben enorm tevreden met de resultaten tot nu toe. Ik had al een tijdje last van vermoeidheid en een verminderde weerstand en na het nemen van dit product merk ik duidelijk verbetering. Ik heb het gevoel dat mijn energieniveau hoger is en dat ik minder snel ziek word. Ook ben ik blij met de manier waarop het product is samengesteld. De zink is namelijk gebonden aan aminozuren, wat betekent dat het goed wordt opgenomen door mijn lichaam. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van Vitals en zou dit product zeker aanbevelen aan anderen.

 5. Thomas

  Vitals Zink bisglycinaat 15 mg is zonder twijfel het beste zinksupplement dat ik ooit heb gebruikt. Ik heb eerder andere zinkproducten geprobeerd, maar merkte vaak weinig verschil. Met dit product was het echter meteen raak. Ik merk dat mijn huid er beter uitziet, dat mijn haar en nagels sterker zijn en dat ik me in het algemeen fitter voel. Wat ik vooral waardeer aan Vitals is dat ze uitsluitend werken met echte aminozuurchelaten van Albion Minerals. Deze zijn van zeer hoge kwaliteit en gemakkelijk door mijn lichaam op te nemen. Ik zou dit product dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn gezondheid en welzijn serieus neemt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Bewaren op kamertemperatuur op een droge en donkere plaats, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is zink tabletten goed voor?

Zink is een essentieel mineraal dat nodig is voor tal van lichaamsfuncties. Het speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van een gezond immuunsysteem, het helpen genezen van wonden, het bevorderen van een gezonde groei en ontwikkeling tijdens de kindertijd en adolescentie, en het handhaven van een gezonde huid en nagels.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Vitals Zink 15mg?

Er zijn veel positieve ervaringen met Vitals Zink 15mg. Mensen melden dat hun immuunsysteem sterker is geworden, hun huid, haar en nagels er gezonder uitzien en dat ze meer energie hebben. Ook wordt gemeld dat de kleine capsules gemakkelijk te slikken zijn en dat de verpakking duurzaam is.

Waarom deze Vitals Zink 15mg aanbieding kopen?

Er zijn verschillende redenen om deze aanbieding van Vitals Zink 15mg te kopen. Ten eerste bevat het supplement een hoogwaardig aminozuurchelaat (zinkbisglycinaat) van Albion Minerals, met het TRAACS®-kenmerk voor een superieure biologische beschikbaarheid. Ten tweede zijn de kleine capsules gemakkelijk te slikken. En tot slot is de nieuwe, duurzame verpakking gemaakt van recyclebaar biobased plastic en CO2-neutraal PaperWise karton, wat bijdraagt aan een verminderde druk op het milieu.

Wat zijn de voordelen van Vitals Zink 15mg?

Vitals Zink 15mg heeft verschillende voordelen. Zo draagt het bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade, ondersteunt het het immuunsysteem en de conditie van huid, haar en nagels. Het is ook goed voor de conditie van de ogen en speelt een rol bij de botaanmaak. Daarnaast draagt het bij ter ondersteuning van een gezond zuur-base-evenwicht, een normale cognitieve functie en een normale hormoonhuishouding. Vitals Zink 15mg is betrokken bij het celdelingsproces en draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Het speelt ook een rol bij de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA.

Heeft Vitals Zink 15mg bijwerkingen?

Vitals Zink 15mg heeft over het algemeen geen bijwerkingen, zeker niet bij de aanbevolen dosering. Het is echter wel belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij langdurig gebruik van hoge doseringen kan zink tot een kopertekort leiden. Het supplement is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Als je zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst een arts voordat je het supplement gebruikt.