Keuzehulp

Aanbieding

Aanbiedingen

Vitamine aanbieding

Bij Vitamines vind je niet alleen de beste vitamine merken van A-merken, maar ook direct de beste vitamine aanbiedingen van België en Nederland. Dankzij onze grote slagkracht weten we altijd de beste deals met leveranciers te sluiten, zodat jij iedere dag weer profiteert van de mooie deals.

Aanbiedingen

Welke vitaminenpillen zijn in de aanbieding?

Als je vermoedt dat je misschien vitaminepillen nodig hebt, wil je natuurlijk het liefst je multivitamines in de aanbieding kopen. Begrijpelijk, want vitaminen en mineralen behoren tot de familie van de micronutriënten en zijn essentieel voor het goed functioneren van het lichaam.

vitamine aanbieding

Vitamines spelen een rol in het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de spieren, maar ook bij het gezichtsvermogen, de groei en meer. Het lichaam heeft 13 verschillende soorten vitamines nodig, evenals een aantal mineralen en sporenelementen. De vitamines omvatten:

Vitaminen A, C, D E en K B-vitaminen (thiamine, riboflavine, niacine, pantotheenzuur, biotine, B6, B12 en foliumzuur). Je moet deze vitaminen eigenlijk wel in de aanbieding kopen, want ons lichaam maakt zelf geen vitamines aan, op twee uitzonderingen na: vitamine D, die we produceren uit de UV-stralen van de zon, en vitamine K, geproduceerd door bacteriën in het lichaam.

Wat zijn de tekenen van een vitamine tekort?

De symptomen van een tekort hangen grotendeels af van het soort vitamine en hoe ernstig je tekort is. Symptomen zullen zich sneller ontwikkelen als je een tekort krijgt aan de soorten vitamines die het lichaam niet zo gemakkelijk kan opslaan, zoals vitamine C of foliumzuur.

Algemene symptomen van een vitamine tekort zijn:

 • Vermoeidheid
 • Vatbaar voor infecties
 • Hoofdpijn
 • Bloedend tandvlees
 • Zeer droge huid en gebarsten lippen
 • Broos haar en broze nagels
 • Een gezwollen en ontstoken tong
 • Spijsverteringsstoornissen zoals diarree

Moet ik in de winter vitamine D in de aanbieding kopen?

Het kopen van vitamine D-supplementen in de aanbieding is zeker tijdens de winter een goed idee. Dat komt omdat het verminderde zonlicht in de winter ons risico op een vitamine D-tekort vergroot. Veel ouders kiezen ervoor om hun kinderen vitamines te geven om hun immuniteit in de winter te versterken, en sommige studies hebben aangetoond dat vitamine C kan helpen bij de verdediging tegen en de bestrijding van virale en bacteriële infecties.

vitamine d aanbieding

Welke supplementen moet ik nemen?

Het is goed om op de hoogte te zijn van deze verschillende soorten vitamine- en mineralensupplementen:

Vitamine D

Vitamine D is belangrijk voor de opname van calcium, waardoor je botten gezond blijven. Het speelt ook een belangrijke rol bij de ondersteuning van je immuunsysteem. De hoeveelheid en sterkte van de zon in de wintermaanden is niet genoeg om alle vitamine D te produceren die we nodig hebben. Het is ook erg moeilijk om het alleen uit onze voeding te halen.

Vitamine A, C en E

Vitamine A is nodig om het gezichtsvermogen te regelen en onze genen in staat te stellen DNA om te zetten in nuttige producten zoals eiwit. Het eerste teken van een vitamine A-tekort is dat het langer duurt voordat je zicht zich ‘s nachts aanpast.

Vitamine C is essentieel want het helpt infecties bestrijden, helpt bij de opname van ijzer en calcium, en helpt in het algemeen de lichaamscellen te beschermen en wonden te genezen. Het dagelijks consumeren van voedsel met veel vitamine C, zoals avocado, citrusvruchten en aardappelen met de schil erop, is meestal voldoende.

Vitamine E is een krachtige antioxidant en zit in zaden en oliën, en een tekort is uiterst zeldzaam.

Multivitamine aanbieding

Deze vitaminen maken ook vaak deel uit van multivitamine aanbiedingen voor kinderen. Ze worden uit voorzorg gegeven om ervoor te zorgen dat opgroeiende kinderen – vooral diegenen die kieskeurig zijn of geen gevarieerde voeding krijgen – alle vitamines binnenkrijgen die ze nodig hebben.

multivitamine aanbieding

Vitamine K

Op verschillende momenten in de ontwikkeling worden baby’s geboren met onvoldoende vitamine K, die nodig is voor de bloedstolling. Daarom krijgen pasgeborenen vitamine K bij de geboorte, op dag 4 van hun leven, en als ze 1 maand oud zijn als ze geen flesvoeding krijgen.

Foliumzuur en foliumzuur

Foliumzuur is belangrijk voor zwangere vrouwen of zij die zwanger willen worden. Dagelijks Foliumzuur is een van de belangrijkste zwangerschapsvitaminen. Foliumzuur is betrokken bij de celdeling en zeer belangrijk bij het voorkomen van neurale buisdefecten, daarom moeten vrouwen die zwanger willen worden en mensen in een vroege zwangerschap een supplement nemen.

Vitamine B12

Vitamine B12 wil je als veganist of vegetariër zeker in de aanbieding kopen. Vitamine B12 is namelijk nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen, voor de celvermenigvuldiging en voor het goed functioneren van de zenuwen. Het komt van nature alleen voor in dierlijk voedsel, en daarom lopen veganisten en vegetariërs een groter risico op een tekort.

Mineralen en andere supplementen

Mineralen, of sporenelementen, zijn ook belangrijke micronutriënten. Net als vitaminen krijg je ze binnen via de voeding, en ze spelen een belangrijke rol in alle lichaamsfuncties. Alle mineralen zijn belangrijk, maar bij deze komen tekorten vaker voor:

Magnesium

Magnesium is betrokken bij de energieopname van de spieren, dus het is belangrijk voor iedereen die erg actief is. Magnesium wordt ook gebruikt bij alle andere energievretende handelingen van het lichaam, waaronder de voortplanting en het herstel van onze cellen, het functioneren van onze organen, stressbeheersing en warmteregeling.

IJzer

IJzer helpt je rode bloedcellen bij het transport van zuurstof naar je cellen en is belangrijk voor de ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel bij zuigelingen. IJzer tekort komt veel voor, vooral bij vrouwen rond de vruchtbare leeftijd en bij vrouwen met een zware menstruatie. Veganisten en vegetariërs, kinderen van 6 maanden tot 4 jaar, en mensen met gezondheidsaandoeningen die gepaard gaan met bloedverlies lopen ook een hoger risico.

Calcium

Calcium staat centraal in onze botgezondheid en speelt een rol bij het samentrekken van spieren. Het is vooral essentieel tijdens de kindertijd en adolescentie als onze botten groeien, maar ook vanaf ongeveer 50 jaar bij vrouwen en 60 jaar bij mannen.

Klantenservice Vitamines.com

Heb je nog vragen of zoek je hele specifieke vitamine aanbiedingen? Onze klantenservice staat nu voor je klaar op klantenservice@vitamines.com. Zoek je vitamine gummies, Davitamon, Supradyn of een goed voedingssupplement voor je stoelgang? Vind in onze winkel met een paar klikken jouw ideale supplement in de vorm van kauwtabletten, capsules, bruistablet of gewone vitaminepillen tegen een scherpe prijs. Daarvoor hoef je niet naar de drogist zoals Kruidvat of Etos, maare vind je ze makkelijk in onze webshop.

Filter

34 artikelen gevonden

34 artikelen gevonden

Nu -50%
Herbolist Vegan Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Proteïne Poeder Vanille

Nu -15%
Vitakruid Magnesium 200 complex

Vitakruid Magnesium 200 complex

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Nu -15%
Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Vitakruid Vitamine B12 Combi 6000

Nu -50%
AOV 811 Curcuma longa zwarte peper

AOV 811 Curcuma longa zwarte peper

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Nu -15%
Vitakruid Multivitamine Basis

Vitakruid Multivitamine Basis

Nu -15%
A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Spirulina

Nu -15%
Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Vitakruid Magnesium 150 Bisglycinaat

Nu -15%
Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Vitakruid Magnesium Tauraat met P5P

Nu -25%
Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Nu -50%
Herbolist Vegan Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Vegan Proteïne Poeder chocolade

Nu -15%
Orthica Orthiflor Original

Orthica Orthiflor Original

Nu -15%
Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Vitals Vitamine B12 methyl 1000 mcg

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 Druppels

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 75 mcg

Vitakruid Vitamine D3 75 mcg

 • Gratis verzending boven de €35.-
 • Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis tips bij inschrijving

Aanbiedingen van Vitamines.com

Vitamines.com heeft wekelijks wisselende aanbiedingen. Wil je geen enkel koopje missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, onze digitale folder met de scherpste prijzen voor alle bekende multivitamine pillen en voedingssupplementen.

Lees meer Lees minder

Zijn jullie goedkope multivitamines goed?

Vitamines.com verkoopt alleen A-merken, dus onze multivitamines zijn misschien wel goedkoop maar óók goed. Zo hoef je nooit te bezuinigen op de kwaliteit. De vitaminen aanbiedingen wisselen wekelijks, dus houd deze pagina in de gaten.

Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk