Keuzehulp

Aanbiedingen

Bij Vitamines vind je niet alleen de beste vitamine merken van A-merken, maar ook direct de beste vitamine aanbiedingen van België en Nederland. Dankzij onze grote slagkracht weten we altijd de beste deals met leveranciers te sluiten, zodat jij iedere dag weer profiteert van de mooie deals.

Aanbiedingen kopen

Filter

35 artikelen in Aanbiedingen

35 artikelen in Aanbiedingen

Nu -15%
Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000

Vitakruid Vitamine C 1000mg is een voedingssupplement dat bijdraagt aan een gezond immuunsysteem. Het bevat ascorbinezuur, een vorm van vitamine C die ook in groente en fruit voorkomt. Het supplement bevat daarnaast bioflavonoïden, plantaardige nutriënten die ervoor zorgen dat vitamine C beter wordt opgenomen door het lichaam. Het antioxidant rozenbottelextract in het supplement ondersteunt het afweersysteem en de botten en is goed voor het behoud van sterke botten en gezond kraakbeen.

Het gebruik van Vitakruid Vitamine C 1000mg kan diverse voordelen bieden, waaronder het verhogen van de weerstand tijdens en na fysieke inspanning. Het supplement kan daarnaast gezonde cellen en weefsels helpen beschermen tegen vrije radicalen en invloeden van vervuiling en zonlicht. Het heeft ook een positieve invloed op de leerprestaties, gemoedstoestand en het geheugen. Vitamine C is belangrijk voor de vorming van collageen, sterke botten, tanden en tandvlees en de gunstige werking van de bloedvaten. Bovendien ondersteunt het supplement het energiemetabolisme en vermindert het vermoeidheid en moeheid. Het antioxidant rozenbottelextract ondersteunt daarnaast de spijsvertering, blaasfunctie, nierfunctie en urinewegen.

Nu -96%
Orthica Vegan D3 oliedruppels

Orthica Vegan D3 oliedruppels

Plantaardige vitamine D uit algen, 25 mcg per 5 druppels. Ben je veganist en op zoek naar een volledig plantaardige vitamine D3? In bepaalde omstandigheden kan het goed zijn om extra vitamine D in te nemen, ook met een veganistisch of plantaardig voedingspatroon kan in sommige situaties extra vitamine D worden gebruikt als aanvulling op de voeding. Vegan D3 oliedruppels bevatten 25 mcg (1000 ie) vitamine D3 (Vitamine D3V® uit algen) per 5 handig te doseren oliedruppels. Vitamine D ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem, maar ook de botten en de spierwerking. Daarnaast ondersteunt vitamine D bij het celdelingsproces en draagt bij aan het proces van celvernieuwing.

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 75 mcg

Vitakruid Vitamine D3 75 mcg

Vitakruid Vitamine D3 75 Mcg Capsules zijn vega capsules met een hoge dosering van vitamine D3, wat vooral in de wintermaanden belangrijk is. Deze vitamine heeft verschillende positieve effecten op de gezondheid, zoals het bevorderen van de opname van calcium, de botaanmaak en het behoud van sterke botten. Daarnaast heeft het een positieve invloed op het immuunsysteem, de celdeling, weefselgroei, spierfunctie en gebitsgezondheid. Deze extra hoge dosering is vooral aanbevolen voor ouderen, mensen met een donkere huidskleur en mensen die in nachtdiensten werken, of mensen die weinig buiten komen.

Vitakruid Vitamine D3 75mcg is een breed inzetbaar voedingssupplement dat voorziet in de vitamine D-behoefte van verschillende doelgroepen. Het product bevat de hoogst biologisch beschikbare vorm van vitamine D3 en wordt geleverd in kleine capsules voor optimaal slikgemak. De gezondheidsclaims van Vitakruid Vitamine D3 75mcg zijn goedgekeurd en het product kan bijdragen aan een gezonder en sterker lichaam. Het is belangrijk om op te merken dat Vitamine D3 alleen een aanvulling op een gezonde levensstijl is en geen vervanging voor een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging

Nu -24%
Orthica Vitamine C1000

Orthica Vitamine C1000

Orthica C-1000 Tabletten zijn vitamine C-supplementen met 1000 mg vitamine C, 25 mg citrusfruitextract met 35% bioflavonoïden en 5 mg rutine. Vitamine C heeft verschillende functies in het lichaam, waaronder het ondersteunen van het immuunsysteem, het beschermen van gezonde lichaamscellen en het verminderen van vermoeidheid. Vitamine C is ook betrokken bij de vorming van collageen, wat belangrijk is voor gezonde bloedvaten en het zenuwstelsel. Bovendien draagt vitamine C bij aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen. Orthica C-1000 Tabletten bevatten citrusfruitextract met bioflavonoïden en rutine, die de opname en werking van vitamine C kunnen verbeteren.

Orthica heeft ervoor gekozen om flacons van 100% gerecycled plastic (rPET) te gebruiken voor de verpakking van hun supplementen. Dit draagt bij aan een meer circulaire economie en vermindert de afhankelijkheid van nieuw plastic. Door te kiezen voor een duurzame verpakking, kunnen consumenten bijdragen aan een beter milieu en tegelijkertijd profiteren van de voordelen van vitamine C. Met Orthica C-1000 Tabletten krijgen ze een hoogwaardig vitamine C-supplement dat helpt om hun gezondheid op verschillende manieren te ondersteunen.

Nu -15%
Vitakruid Vitamine D3 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 Druppels

Vitakruid Vitamine D3 Druppels zijn een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld voor mensen die te weinig vitamine D uit zonlicht kunnen halen. Dit geldt met name voor mensen die weinig buiten komen, ouderen en mensen met een donkere huidskleur. Vitamine D3 is de meest biologisch beschikbare vorm van vitamine D en wordt op dezelfde manier als bij mensen aangemaakt in paddenstoelen en diverse dierlijke voeding. Vitakruid Vitamine D3 Druppels zijn geschikt voor het hele gezin en bieden ultiem doseergemak, wat het gemakkelijk maakt om het hele jaar door voldoende vitamine D binnen te krijgen.

Naast het feit dat vitamine D essentieel is voor het behoud van sterke botten en tanden, heeft het ook een positieve invloed op het immuunsysteem en speelt het een belangrijke rol bij de celdeling en weefselgroei en -ontwikkeling. Vitamine D3 is daarbij de meest effectieve vorm van vitamine D die beschikbaar is. Het gebruik van Vitakruid Vitamine D3 Druppels biedt dan ook diverse voordelen, waaronder een sterk immuunsysteem, een goed calciumgehalte in het bloed en sterke botten. De druppels zijn daarnaast geschikt voor het hele gezin en bieden ultiem doseergemak, waardoor het gemakkelijk is om het hele jaar door voldoende vitamine D binnen te krijgen.

Zwangerschap Support

Zwangerschap Support

Deze zwangerschapsbox bevat alle essentiële vitamines voor een basis ondersteuning tijdens je zwangerschap. Een alles-in-één-basis bundel zodat jij niet meer na hoeft te denken over of je wel de juiste vitamines binnen krijgt. De box bevat een multivitamine dag mama (30 stuks), probiotica (30 stuks) en een hoogwaardige visolie (60 stuks). Met deze drie supplementen leg jij de ideale basis voor je kleine smurf.

Nu -15%
Metagenics Metarelax tabletten

Metagenics Metarelax tabletten

MetaRelax® is een magnesiumcomplex dat een uitstekende ondersteuning biedt bij stress, vermoeidheid en spierpijn. Het bevat magnesiumglycerofosfaat, wat een goed opneembare vorm van magnesium is, en in de juiste dosering van 100 mg per tablet. Daarnaast bevat MetaRelax® ook cofactoren zoals vitamines B6, B12, folaat (Metafolin®), taurine en vitamine D. Vitamine D zorgt ervoor dat magnesium langer in het lichaam wordt vastgehouden en het magnesium activeert op zijn beurt vitamine D. Bovendien zijn de B-vitamines in actieve vormen, waardoor ze direct beschikbaar zijn in het lichaam. Een belangrijk voordeel van MetaRelax® is dat het geen laxatieve neveneffecten heeft.

MetaRelax® is dus een compleet magnesiumsupplement dat goed wordt opgenomen in het lichaam en geen bijwerkingen heeft. Het is vooral handig voor mensen die stress ervaren, vaak vermoeid zijn en spierpijn hebben. Door de juiste dosering en de toevoeging van cofactoren, kan MetaRelax® helpen bij het behouden van een gezonde psychologische functie, het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van de spieren. Het is een handig supplement dat gemakkelijk in te nemen is en kan worden gebruikt als onderdeel van een gezonde levensstijl.

Nu -15%
Vitals Curcumine SLCP

Vitals Curcumine SLCP

Curcumine is een van de meest bekende en meest toegepaste kruidenpreparaten. Curcumine is het belangrijkste werkzame bestanddeel van kurkuma, een aromatische specerij uit de wortel van de Curcuma longa. Kurkuma vindt haar oorsprong in de Indiase keuken, waar het onder de namen koenjit of geelwortel een belangrijk onderdeel vormt van de beroemde currygerechten. Traditioneel wordt curcumine ingezet ter ondersteuning van het immuunsysteem en voor het helpen behouden van een gezonde leverfunctie en spijsvertering. Daarnaast draagt het bij aan het behoud van soepele gewrichten en ondersteunt het de mentale balans en de werking van het centrale en perifere zenuwstelsel.

Curcumine-SLCP™: een technologische doorbraak
De grootste uitdaging bij het ontwikkelen van curcuminepreparaten met een optimale werkzaamheid, is het overwinnen van de problemen bij de opneembaarheid en biologische beschikbaarheid ervan. Curcumine in een ‘onbewerkte’ vorm wordt na orale inname in de darm en in de lever immers snel omgezet in onwerkzame metabolieten, zoals curcumine-glucuronide, die door het lichaam weer snel worden uitgescheiden. Verdure Sciences, de producent van Curcumine-SLCP™ van Vitals, is er na jarenlang onderzoek en samenwerking met de Universiteit van Californië (UCLA) in geslaagd om deze problemen op te lossen. Door middel van hun gepatenteerde technologie, hebben zij de opneembaarheid van curcumine met 65x weten te vergroten en de biologische beschikbaarheid met maar liefst 285x (ten opzichte van standaard curcumine-preparaten bestaande uit 95% curcumine). Deze doorbraak is bereikt na het testen van vele verschillende formuleringen op hun biologische beschikbaarheid bij mensen. De meest optimale resultaten werden verkregen bij een formulering die in feite geïnspireerd is op de Indiase keuken, waar bij de bereiding van currypasta’s kurkuma wordt gemengd met olieachtige bestanddelen. In hun curcumine-product met de merknaam Longvida® wordt gebruikgemaakt van zogenoemde Solid Lipid Curcumin Particles, waarbij de curcumine is verpakt in een vetachtig deeltje dat bestaat uit drie langeketenvetten die ook in voeding voorkomen, namelijk fosfatidylcholine, stearinezuur en ascorbylpalmitaat.

Nu -17%
A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Mollers Omega 3 levertraan tutti frutti

Moller’s Omega-3 Tutti Frutti is een smakelijke en natuurlijke bron van omega-3 vetzuren, vitamine A, D en E. De levertraan bevat de oorspronkelijke triglyceride vorm van de vetzuren, wat zorgt voor een optimale opname door het lichaam. Het dagelijks innemen van 250 mg omega-3 vetzuren kan een positieve invloed hebben op het hart, de hersenen en gezichtsvermogen. De vitamines A en D ondersteunen het immuunsysteem en vitamine E heeft een antioxidatieve werking. Moller’s Omega-3 Tutti Frutti is gemaakt van duurzaam gevangen kabeljauw en wordt geproduceerd met behulp van een uniek stoomproces dat de kwaliteit en smaak van de visolie behoudt.

Naast de Tutti Frutti variant biedt Moller’s Omega-3 ook Naturel en Citroen smaken en is het supplement ook verkrijgbaar in capsulevorm. Door te kiezen voor Moller’s Omega-3 Tutti Frutti kan men op een smakelijke en natuurlijke manier de dagelijkse benodigde hoeveelheid omega-3 vetzuren en vitamines binnenkrijgen. Bovendien is het duurzaam geproduceerd en gecertificeerd door ‘Friend of the Sea’, wat bijdraagt aan een verantwoorde keuze voor het milieu.

Nu -15%
AOV 253 B12 Adenosyl & methylcobalamine

AOV 253 B12 Adenosyl & methylcobalamine

AOV 253 B12 Adenosyl & Methylcobalamine is een voedingssupplement in de vorm van een zuigtablet en gezoet met steviolglycosiden uit stevia. Dit zorgt ervoor dat het supplement gemakkelijk wordt opgenomen via het mondslijmvlies. Vitamine B12 en foliumzuur spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van verschillende lichaamsfuncties, zoals de aanmaak van rode bloedcellen en de werking van zenuwen. Bovendien dragen deze vitamines bij aan een normale gemoedstoestand, het concentratievermogen, de leerprestaties en verminderen ze stressgevoeligheid. De zuigtabletjes zijn daarom uitermate geschikt voor mensen die een extra boost aan energie nodig hebben en die hun algehele gezondheid willen ondersteunen.

De flacons van de AOV supplementen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat bijdraagt aan een circulaire economie en het milieu ontziet. Dit betekent dat er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden, waardoor de druk op de natuurlijke grondstoffen en de uitstoot van CO2 verminderd wordt. Naast de duurzame verpakking biedt AOV met B12 Adenosyl & Methylcobalamine een hoogwaardig en effectief voedingssupplement aan, dat met zorg en aandacht geproduceerd wordt en bijdraagt aan een gezonde levensstijl.

Nu -30%
Orthica Vitamine D 50

Orthica Vitamine D 50

Orthica Vitamine D-50 is een hoogwaardig vitamine D supplement dat essentiële vitamine D aanvult en zorgt voor een optimale vitamine D spiegel. Omdat vitamine D van nature voorkomt in vette vis, vlees, eieren en paddenstoelen, is de aanvoer vanuit voeding en zonlicht voor sommige bevolkings- en leeftijdsgroepen niet altijd voldoende. Vooral bij kinderen tot 4 jaar oud, zwangere vrouwen, ouderen, mensen met een donkere huidskleur of mensen die huid bedekkende kleding dragen, is de aanvulling van vitamine D door Orthica een perfecte keuze als aanvulling op hun gezonde voeding. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten, spieren, tanden en normale fosforgehalten en calciumgehalten in het bloed.

De Orthica supplementen zijn vanaf nu verpakt in een duurzamere verpakking, namelijk flacons van 100% gerecycled plastic (rPET). Door voor rPET te kiezen, wordt er bijgedragen aan een meer circulaire economie, aangezien er geen nieuw plastic geproduceerd hoeft te worden. Dit draagt bij aan een verminderde druk op het milieu en vermindert de afvalberg en CO2-uitstoot. Kortom, met Orthica Vitamine D-50 heb je niet alleen de perfecte aanvulling op een gezonde voeding, maar ook een duurzaam en verantwoord product voor het milieu.

Nu -10%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mollers Omega-3 levertraan citroen

Moller’s Omega-3 Citroen is een levertraan met een natuurlijk citroenaroma die rijk is aan omega-3 vetzuren DHA en EPA en vitamine A, D en E. Het is een voedingssupplement dat kan bijdragen aan de ondersteuning van het immuunsysteem, het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. De levertraan wordt geproduceerd van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw en is ‘Friend of the Sea’ gecertificeerd. Bovendien blijft de goede smaak en kwaliteit van de visolie behouden dankzij het unieke stoomproces dat Moller’s gebruikt. Dit voedingssupplement is verkrijgbaar in verschillende smaken en in capsulevorm, zodat het voor iedereen gemakkelijk is om het dagelijks in te nemen.

Het dagelijks innemen van Moller’s Omega-3 Citroen kan bijdragen aan de gezondheid van het lichaam en kan ook helpen bij het verminderen van het risico op ziekten. Het is een natuurlijke en duurzame bron van essentiële voedingsstoffen die niet altijd voldoende in het dieet voorkomen. Door het stoomproces behoudt de levertraan zijn kwaliteit en smaak, waardoor het voor veel mensen gemakkelijker is om dagelijks in te nemen. Dankzij de verschillende smaken en de capsulevorm is dit supplement gemakkelijk in te nemen voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige bron van omega-3 vetzuren en vitamines.

Debloat Support

Debloat Support

Deze Debloat bundel omvat alle noodzakelijke supplementen voor het bevorderen van jouw darmgezondheid. Het is een alles-in-één basispakket om je spijsvertering te ondersteunen. In de bundel vind je Orthica Orthiflor Original (60 stuks), Vitiv Venkelthee (inclusief thee-ei), G’nger Original bio (250 ml) en Mattisson Psyllium vezels biologisch (250 gr). Met deze producten worden jij en je buik de beste vrienden!

Nu -15%
Vitals Elke dag tabletten

Vitals Elke dag tabletten

Vitals Elke Dag Tabletten is een multi-vitamine supplement speciaal ontwikkeld voor volwassenen met een uitgekiende samenstelling van verantwoorde doseringen B-vitaminen, vitamine D3, vitamine K2, calcium en magnesium uit natuurlijke bron, Q10, citrusbioflavonoïden, luteïne, zeaxanthine en meso-zeaxanthine. Het bevat biologisch actieve vormen van vitamines B2, B6, B12 en foliumzuur, die direct door het lichaam kunnen worden gebruikt zonder eerst te worden omgezet. De multi is verpakt in een duurzame verpakking van PaperWise karton en recyclebaar biobased plastic. Het gebruik van PaperWise ondersteunt boeren in ontwikkelingslanden en verkleint de afvalberg. Een recyclebare verpakking draagt bij aan een circulaire economie en vermindert de druk op het milieu.

Vitals Elke Dag Tabletten biedt vele voordelen, waaronder ondersteuning van het energieniveau, verminderde vermoeidheid, een positieve invloed op het immuunsysteem, bescherming tegen oxidatieve schade, ondersteuning van het zenuwstelsel en cognitieve functies, de gemoedstoestand, de weerstand tegen stress, het gezichtsvermogen, de gezondheid van botten, tanden, haar, huid en nagels, de werking van de schildklier, de spierwerking en het hart. Het supplement bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong en is vrij van synthetische conserveermiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Het gebruik van deze multi-vitamine kan een gemakkelijke manier zijn om ervoor te zorgen dat het lichaam alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt om optimaal te functioneren.

Nu -15%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mollers Omega-3 visoliecapsules

Möller’s Omega-3 Capsules zijn een geweldige bron van natuurlijke omega-3 vetzuren, waaronder DHA en EPA, en bevatten vitamine A, D en E. Deze voedingsstoffen zijn belangrijk voor het hart, de hersenen en het gezichtsvermogen. Bovendien worden deze capsules gemaakt van vis uit de schone wateren van de Zuidelijke Grote Oceaan en geproduceerd in een fabriek in Noorwegen die zorgt voor een strenge kwaliteitscontrole. Door de capsulevorm zijn de omega-3 vetzuren handig mee te nemen en zijn ze een goed alternatief voor mensen die de smaak van vloeibare levertraan niet prettig vinden. Deze capsules hebben dezelfde belangrijke voedingsstoffen als de vloeibare variant van Moller’s levertraan en zijn gemakkelijk te gebruiken voor dagelijkse inname.

Een groot voordeel van Möller’s Omega-3 Capsules is dat ze zorgen voor een snelle en eenvoudige manier om omega-3 vetzuren in te nemen. Omdat de capsules handig zijn in gebruik, zijn ze ideaal voor mensen met een druk leven of die veel onderweg zijn. Het is ook een goede optie voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van pillen, omdat deze capsules gemakkelijk te openen zijn en de inhoud kan worden vermengd met voedsel of drank. De verschillende beschikbare smaken zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Door de hoge kwaliteitsstandaarden van de fabriek in Noorwegen, kunt u erop vertrouwen dat u een veilig en effectief product gebruikt.

Nu -10%
AOV 605 L-Glutamine 500mg

Mollers Omega-3 levertraan appel

Möller’s Omega-3 Appel Levertraan is een gezond voedingssupplement dat rijk is aan omega-3 vetzuren en vitamine A, D en E. Het wordt gemaakt van de lever van wilde Arctische kabeljauw die duurzaam is gevangen in Noorwegen. Het bevat geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen en ook geen suikers of zoetstoffen. Bovendien heeft het een lage oxidatiewaarde, waardoor het geen oprispingen veroorzaakt. De zachte appelsmaak maakt het gemakkelijk in te nemen en het feit dat het vloeibaar is, zorgt ervoor dat het snel wordt opgenomen door het lichaam. Door de natuurlijke triglyceridevorm wordt de omega-3 beter door het lichaam opgenomen.

Het nemen van Möller’s Omega-3 Appel Levertraan heeft vele voordelen. Omega-3 vetzuren zijn goed voor het hart, de hersenen, de ogen en de algehele gezondheid. Vitamine A, D en E dragen bij aan het behoud van gezonde botten en tanden, en spelen een belangrijke rol bij het immuunsysteem en het behoud van een gezonde huid. Bovendien is de duurzame visvangst van Möller’s Omega-3 Appel Levertraan beter voor het milieu dan andere visvangstmethoden. Door te kiezen voor dit supplement draagt men bij aan de bescherming van de oceanen en de vispopulaties.

  • Gratis verzending boven de €50.-
  • Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Gratis tips bij inschrijving

Welke vitamines zijn in de aanbieding?

Vitamines.com heeft wekelijks wisselende vitamines in de aanbiedingen en zet zich iedere dag in om de beste supplementen tegen een betaalbare prijzen aan te bieden. Wil je geen enkel koopje missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, onze digitale folder met de scherpste prijzen voor alle bekende multivitamine pillen en voedingssupplementen.

Zijn goedkope multivitamines goed?

Vitamines.com verkoopt alleen A-merken, dus onze multivitamines zijn misschien wel goedkoop maar óók goed. Zo hoef je nooit te bezuinigen op de kwaliteit. De vitaminen aanbiedingen wisselen wekelijks, dus houdt deze pagina in de gaten.

Goed bezig met Aanbiedingen.

Bestel voordelig op Vitamines.com

Aanbiedingen kopen

Hoeveel korting op aanbieding vitamines?

Hoewel we vinden dat alles in onze winkel een waardevolle aankoop is, adverteren we consequent met coupons en passen we de prijs van onze concurrenten aan. We geven soms 20 tot 50% korting op de detailhandelsprijzen van bekende merken in deze categorie aanbieding vitamines.

Waarom vitamine aanbiedingen online kopen?

Vitamines.com heeft doorlopend vitamine aanbiedingen online. Koop daarom hier online de beste deals op vitaminen en supplementen. Leer meer over onze aanbieding op onze blog pagina, ook voor meer informatie over gezondheidsdoelen, vitamines en voedingssupplementen.