Awards

Awards zijn heel belangrijk voor webshops: een waardering voor de inzet. Voor welke webwinkel awards zou jij Vitamines.com graag nomineren?

web awards

Beste Webshop Awards

Vind jij Vitamines.com ook de beste online vitamine winkel van België en Nederland die beloont moet worden met De Beste Webshop Award? Dan zouden we het natuurlijk fantastisch vinden als je op ons platform stemt, of ons tipt bij organisaties die deze awards uitreiken.

De twee meest bekende awards zijn de Shopping Awards in Nederland en in België zijn het de BeCommerce Awards. We nemen ze hieronder met je door.

Shopping Awards

De Shopping Awards, voorheen bekend als Thuiswinkel Awards, reikt ieder jaar weer diverse prijzen uit aan de meest vooraanstaande webshops in Nederland.

De stichting is in 2001 opgericht en heeft als doel het organiseren en financieren van onafhankelijke award-verkiezingen binnen de sector.

Thuiswinkel Awards

In 2017 onderging de stichting een naamswijziging en veranderde van Thuiswinkel Awards naar Shopping Awards.

Door het uitreiken van de Shopping Awards streeft de stichting ernaar een positieve impact te hebben op e-commerce, oftewel de online verkoop van producten en diensten.

Contact Shopping Awards

Stichting Shopping Awards
Postbus 276
3440 AG Woerden
0348 – 485082
[email protected]


BeCommerce Awards

BeCommerce is een Belgische organisatie die zich inzet om het consumenten vertrouwen in de digitale handel te versterken. Dit wordt gedaan door onder andere het verlenen van een solide keurmerk voor webshops en de BeCommerce Awards.

Naast de BeCommerce Awards streeft de organisatie ernaar om de groei van de gehele e-commerce sector naar ongekende hoogten te brengen.

Kracht van reviews

Zo gelooft BeCommerce in de kracht van reviews en ziet deze als een cruciale factor in het ontwikkelen van vertrouwen in de online handel.

Het doel is om ondernemingen die actief zijn in het Belgische e-commerce landschap samen te brengen om kennis, ervaring en inzichten met elkaar te delen. De BeCommerce Awards worden ieder jaar gehouden.

Contact BeCommerce

asbl BeCommerce vzw
Markiesstraat 1
1000 Brussel
[email protected]

Dave Leusink (1981) is één van de auteurs op Vitamines.com. Hij schrijft graag over zijn favoriete onderwerpen zoals vitamines en supplementen. Hij is actief op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. Heb je een opmerking over dit artikel? Mail dan [email protected] of bel hem (tijdens kantooruren) op 020-2101997.