Keuzehulp

DIM supplement

DIM (diindolylmethane) is een verbinding die je lichaam aanmaakt als je kruisbloemige groenten eet. Het is ook geconcentreerd en wordt in onze supplementenwinkel verkocht als DIM supplement. Omdat het de oestrogeenspiegel beïnvloedt, kunnen DIM supplementen mogelijk helpen bij de behandeling van verschillende aandoeningen, waaronder acne, gewichtsverlies. Ongeacht de effectiviteit van een DIM supplement is het altijd goed om meer kruisbloemige groenten te eten. Groenten als broccoli en boerenkool zijn immers rijke bronnen van belangrijke voedingsstoffen, waaronder vezels, antioxidanten, vitaminen en mineralen.

DIM supplement kopen

Filter
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Wat doet een DIM supplement?

Maar wat doen DIM supplementen eigenlijk? Als je kruisbloemige groenten eet, breekt je maagzuur een verbinding genaamd indool-3-carbinol af om een nieuwe verbinding genaamd DIM te produceren. Interessante studies brengen een hoge inname van kruisbloemige groenten in verband met een verminderd risico op bepaalde kankers. Hoewel het exacte mechanisme onbekend is, denken onderzoekers dat indool-3-carbinol deels verantwoordelijk is.

Hoewel het onderzoek naar DIM nog vrij beperkt is, wordt gedacht dat het helpt het oestrogeengehalte in je lichaam in evenwicht te brengen. In het bijzonder kan DIM de productie stimuleren van een minder krachtige, meer gunstige vorm van oestrogeen, bekend als 2-hydroxyestrone.

dim supplementen

Hoe snel werkt een DIM supplement?

Meestal duurt het ongeveer 30 dagen voordat DIM-supplementen beginnen met het in evenwicht brengen van oestrogeen. En het kan een paar pogingen kosten om je op de best mogelijke dosering te krijgen. Mensen die DIM supplementen kopen als onderdeel van hun afslankprogramma kunnen mogelijk binnen zes weken tot zes maanden resultaat verwachten.

Goed bezig met DIM supplement.

Bestel voordelig op Vitamines.com

DIM supplement kopen

Kun je met DIM supplementen afvallen?

Als je als vrouw ooit hormonale veranderingen hebt meegemaakt, weet je hoe die een drastische invloed kunnen hebben op het gewicht. Oestrogeen is bijzonder goed in het helpen van een paar extra kilo’s, vooral rond de heupen en de achterkant.

Te veel of te weinig oestrogeen kan er zelfs toe leiden dat ons lichaam meer vet opslaat. Oestrogeen kan soms ook de oorzaak zijn van de moeite om af te vallen.

Er zijn daarom vrouwen die DIM dieetsupplementen kopen om hun oestrogeenspiegel gelijk te trekken, waardoor onze stofwisseling beter functioneert. Als onze oestrogeenspiegel in orde is, neigt onze stofwisseling meer naar vetverbranding.

Uit onderzoek is gebleken dat DIM diindolylmethane de lipolyse (vetverbranding) verhoogt. Dit betekent dat het in verband kan worden gebracht met gewichtsverlies en gezonde gewichtsbeheersing. Een DIM supplement kan dus mogelijk helpen als het gaat om het kwijtraken van een paar kilo lichaamsgewicht.

dim supplement afvallen

Heeft een DIM supplement nadelen?

Uit de meeste DIM reviews blijkt dat DIM-supplementen niet gevaarlijk zijn of ernstige bijwerkingen hebben. De meest voorkomende bijwerkingen zijn het donkerder worden van de urine, een toename van de stoelgang, hoofdpijn en winderigheid. Minder vaak voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid, braken, diarree en huiduitslag.

Omdat DIM-supplementen inwerken op de oestrogeenspiegel, kunnen ze gevolgen hebben voor mensen met hormoongevoelige kankers of mensen die hormoontherapieën ondergaan. Deze mensen moeten DIM-supplementen vermijden, tenzij onder toezicht van een arts.

DIM

Diindolylmethane: Krachtig supplement voor gezonde luchtwegen

Ontdek het krachtige diindolylmethane (DIM supplement) voor gezonde luchtwegen. Met een unieke combinatie van witte kool extract, kruiden en essentiële oliën, bieden sommige voedingssupplementen ondersteuning bij ademhalingsproblemen. Het is vrij van allergenen en bevat geen mosterdzaad. Geef je luchtwegen de verzorging die ze verdienen.