Keuzehulp

Aanbieding

Supplementen

Supplementen kopen

Wanneer je lichaam extra ondersteuning kan gebruiken, kun je bij Vitamines.com de beste vitamines, mineralen en supplementen kopen tegen betaalbare prijzen. Het woord supplement betekent letterlijk ‘aanvulling’. Dit is dan ook dé reden waarom je een voedingssupplementen koopt: als aanvulling op je dagelijkse voeding.

Welke supplementen heb ik nodig?

Ieder mens is anders, en heeft daarom zijn eigen specifieke supplementen nodig. De vier meest verkochte supplementen zijn:

 1. Creatine supplement
 2. Omega 3 (visolie)
 3. Multivitamine
 4. Eiwitshakes
 5. BCAA

Creatine staat bekend als het meest onderzochte fitness supplement. Mensen gebruiken creatine bij kortdurende krachtinspanningen, zodat zij deze langer kunnen volhouden. Creatine vind je van nature ook in vlees en vis.

supplementen kopen

Omega 3, ook wel visolie genoemd, vind je van nature in makreel, zalm of haring. Daarom is het verstandig regelmatig deze visjes op je menu te zetten, omdat omega 3 je algehele gezondheid helpt, een gezond hart en vaatstelsel, de bloeddruk verlaagd en zelfs je leerprestaties verbetert.

Veel sporters kopen fitness supplementen.

Multivitamines, het woord zegt het al, bevat de meest belangrijke vitaminen in één vitamine supplement. Je kunt genoeg vitaminen binnen krijgen door gezond en gevarieerd te eten om zo gezond te blijven. Helaas lukt dit niet iedereen, waardoor multivitamines zeer populair bij Nederlanders zijn.

Fitness supplementen kopen

Ook eiwitten kun je genoeg via natuurlijke voeding binnenkrijgen, maar veel mensen zijn opzoek naar gemak en daarom zie je veel sporters fitness supplementen kopen zoals eiwitshakes. Zowel eiwitshakes als eiwitrepen kun je als fitness liefhebber inzetten als aanvulling op je dagelijkse voeding.

Welke voedingssupplementen verkopen wij?

 • Fitness supplementen
 • Sport supplementen
 • Supplementen huid

De afkorting van BCAA is branched chain amino-acids en ze bestaan uit de drie belangrijkste essentiële aminozuren; valine, leucine en isoleucine. Deze BCAA aminozuren zijn betrokken bij eiwitsynthese, dit betekend dat ze onder andere zorgen voor spierbehoud en spieropbouw tijdens het fitnessen.

Sport supplementen winkel

Ben je behoorlijk actief als sporter en doe je regelmatig aan fitness, krachtsport en wil je je sportprestaties verbeteren? Dan is het aan te raden om de sport supplementen winkel online van Vitamines.com te bezoeken. Onder sport supplementen worden in onze winkel speciale voedingssupplementen verstaan die je spiergroei helpen stimuleren.

Laatste update: 11-10-2022

Belangrijke items voor voedingssupplementen zijn niacine spiermassa borstvoeding vita gummies en omega-3 vetzuren. Ook protein dieet en cbd olie zijn belangrijke woorden net als etiket whey protein isolate en vitaminstore als verkoper van creatine monohydrate. Anders verkopers zijn de online drogist klantenservice. Voedingscentrum weet misschien iets meer over biotic, lipsomal vitamin c en mucosa.

supplementen

Spiermassa vs. whey protein isolate, lactoferrine en co-enzym q10?

Belangrijk is dat voedingsstoffen worden vermeld, of dit nu methylcobalmine, lactoferrine, whey protein isolate, co-enzym q10, phosphatidyl serine glycine chroom, vitaminen of iets anders is.

Waar is visolie en niacine goed voor?

Veel mensen kunnen baat hebben bij visolie, de omega 3 vetzuren kunnen bijdragen bij de algehele gezondheid. Vitamine B3 wordt ook wel niacine genoemd en is net als vitamine B2 een belangrijke leverancier van energie. Ook voor een gezondere huid heb je aan vitamine B3 een goed supplement. Verder speelt niacine een rol bij de aanmaak van vetzuren die op hun beurt weer goed zijn voor hart en bloedvaten, het geheugen en concentratie.

Wil je liever echt goede voedingssupplementen kopen? Dan zit je goed op Vitamines.com. Van taurine tot beta alanine en van l-lysine tot bicarbonaat of collageen voor anti-ageing. Maar vergeet ook niet fulvinezuur of kwalitatieve vitamin gummies. Mail onze klantenservice op supplementen@vitamines.com.

voedingssupplementen
Ginseng vegan kruiden, poeders en druppels?

Op deze website vind je vele zelfzorg artikelen, van ginseng kruiden die vegan zijn tot aan collageen poeders en diverse vitamine druppels. Behalve paddenstoelen en bicarbonaat, die verkopen wij niet. Leer ook meer over ginseng en erwten extracten of liponzuur en beauty huidolie met goede voedingsstoffen. Er is ook suppletie die je kunt drinken voor uithoudingsvermogen en immuunsysteem.

Alternatieve geneeswijzen vs. probioticum en creatine

Belangrijke termen rondom suppletie zijn citraat vetten luchtwegen. Tevens peulvruchten lemon groenten en darflora. Ook baby voeding en zwangere vrouwen worden in blogs besproken. Net als nigella sativa en fluoride, quinoa noodles, spirelli en probioticum creatine. Dergelijke hypoallergene termen en bloedsuikerspiegel oplossingen. Tevens alternatieve geneeswijzen middels levertraan en dha wordt wel eens over geschreven.

Filter

16 artikelen gevonden

16 artikelen gevonden

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Herbolist Vegan proteine poeder banaan sachet

Herbolist Vegan proteine poeder banaan sachet

Nu -15%
A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Spirulina

A.Vogel Geriaforce Doorbloeding Tabletten

Royal Green Astaxanthine

Nu -25%
Herbolist Vegan Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Proteïne Poeder Vanille

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Lucovitaal Super Visolie Omega 3 Capsules

Nu -25%
Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

 • Gratis verzending boven de €20.-
 • Voor 23:00 uur besteld, vandaag verzonden
 • Gratis tips bij inschrijving

Supplementen energie

Ben je regelmatig vermoeid en kun je wel een beetje extra energie gebruiken? Ook daarvoor kunnen supplementen een uitkomst zijn. In de categorie supplementen energie vallen bijvoorbeeld vitamine B supplenten zoals B2, B3, B5, B6, foliumzuur (B11) en B12). Maar ook van vitamine C en mineralen zoals ijzer en magnesium is bekend dat ze bijdragen tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Goede voedingssupplementen merken

Veel mensen denken dat het merk van een voedingssupplement niet uitmaakt. Helaas is niets minder waar, want er zijn wel degelijk goede en minder goede voedingssupplemementen merken. Goede merken zijn bijvoorbeeld Solgar Vitamins, Vitakruid, Orthica, Vitals, Bonusan en Herbolist.

Lees meer Lees minder

Supplementen huid

Voor Vitamines.com staat één ding vast: dat voeding en de conditie van je huid veel met elkaar te maken heeft. Zo heeft bijvoorbeeld ook je microbioom invloed op je huid, en daarom volgen wij alle probitioca onderzoeken naar het effect van supplementen op je huid op de voet. Veel mensen die hun huid conditie willen beteren slikke bijvoorbeeld vitamine D en magnesium suppletie.

Wat sowieso goed helpt is heel gezond en gevarieerd eten, maar helaas is dit, zeker voor druk bezette mensen, niet altijd makkelijk. We zien ook veel mensen in de zomermaanden een combinatie preparaat van astaxanthine en omega-3 slikken.

supplementen huid kopen

Dit behoeft enige uitleg: zo is astaxanthine net als vitamine C een antioxidant, maar wel een hele krachtige. Deze stof wordt als natuurlijke bescherming tegen de zon gemaakt door organismen zoals algen en plankton. Uiteindelijk komt dit dus ook weer in je voedsel terecht.

Ook geeft astaxanthine het bekende roze kleurtje aan vissen zoals zalm, garnalen en kreeft. Voor wie niet voldoende zalm en kreeft eet, kunnen supplementen helpen. Zo laat onderzoek bijvoorbeeld zien dat het dagelijks slikken van 4 mg astaxanthine al na 2 werken kan beschermen tegen zonschade. Vandaar dat dit vooral tijdens de zomermaanden een populair huid supplement is.

Lees meer Lees minder

Supplementen verkopen

Bijna 70% van de Nederlanders koopt supplementen, geen wonder dus ook steeds meer ondernemers supplementen verkopen willen. Helaas zijn niet alle verkopers bonafide, bijvoorbeeld omdat de supplementen die zij verkopen verboden stoffen bevatten, te hoge doseringen (en juist ongezond zijn) of misleidende claims bevatten. Gelukkig verkoopt Vitamines.com alleen geteste kwaliteitsproducten.

Belangrijk om te weten is ook dat de meer generieke webshops zoals Bol.com en Marktplaats niet vrij van problemen zijn. Het komt helaas nog steeds voor dat er voedingssupplementen op deze webshops verschijnen die verboden stoffen bevatten of dat de verplichte productinformatie ontbreekt.

Het spreekt dus voor zich dat de consument goed beschermt wordt voor partijen die supplementen verkopen zonder goede intenties. In Nederland is deze taak voor de NVWA weggelegd, die een beter toezicht op de online verkoop van voedingssupplementen en kruidenpreparaten als speerpunt heeft geformuleerd. Gelukkig nemen ook de grote webshops steeds meer maatregelen.

Lees meer Lees minder

Welke supplementen werken echt?

Juist voor supplementen geldt: goedkope supplementen werken vaak slechter. Sommige ontwikkelaars claimen een fantastisch product bedacht te hebben die goed werkt, maar in praktijk zijn de ingrediënten dan van zo’n slechte kwaliteit dat zij geen toegevoegde waarde voor het lichaam zijn. Daarom selecteert Vitamines.com altijd op basis van échte ingrediënten.

Lees meer Lees minder
1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk