Lucovitaal Obesimed Max Forte Tabletten 30 tabletten

14.99

Dit is een medisch hulpmiddel voor de behandeling en preventie van overgewicht en obesitas. Het verwijdert suikers, koolhydraten en vetten uit voeding en zorgt ervoor dat deze vervolgens het lichaam verlaten in plaats van dat deze terecht komen in de stofwisseling.

  • Vermindert de calorieopname van suikers, koolhydraten en vetten
  • Voor de behandeling van overgewicht en obesitas
  • Vermindert de eetlust

Kwalitatief voedingssupplement

Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

Ingrediënten

Omtec XS® white kidney bean, Microcrystalline cellullose, Omtec 50® Chitosan, Hydroxypropylcelullose, Magnesium stearate.

Gebruik

3x daags 2 tabletten, 1 uur voor iedere maaltijd innemen met minimaal 1 glas water (250ml). De tablet in zijn geheel innemen.

Lees voor gebruik de bijsluiter, klik hier

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lucovitaal Obesimed Max Forte Tabletten 30 tabletten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waarschuwingen

Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing. Buiten gebruik van jonge kinderen houden. Niet op de tablet kauwen. De tabletten mogen niet in de mond uiteenvallen. Gebruik geen geneesmiddelen, vitamines of essentiële vetzuren tegelijk met Obesimed® Max Forte.

Waarom Vitamines.com ?

68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk

Toegevoegd aan bestelling

X