Ayurveda Health Shilajit

  • 120 Capsules

44.47

€0.37 per capsule

Uitverkocht

Ayurveda Health Shilajit biedt een krachtige en zuivere bron van shilajit, versterkt door fulvinezuur en andere natuurlijke hulpstoffen. Het belangrijkste actieve ingrediënt in dit product is het Asphaltum extract met een indrukwekkende 50% fulvinezuur. Fulvinezuur staat bekend om zijn vermogen om mineralen effectief naar cellen te transporteren, wat diverse anti-aging voordelen met zich meebrengt. Deze unieke eigenschap kan helpen bij het behoud van een jeugdige uitstraling en het stimuleren van de algehele gezondheid. Bovendien bevat Ayurveda Health Shilajit natuurlijke hulpstoffen zoals microkristallijne cellulose, rijstconcentraat en rijstvlies extract, die niet alleen vriendelijk zijn voor het lichaam, maar ook de biologische beschikbaarheid en absorptie van de actieve ingrediënten bevorderen.

Ayurveda Health zet kwaliteit en puurheid centraal in dit supplement, waardoor consumenten kunnen vertrouwen op een hoogwaardig product. Door te kiezen voor Ayurveda Health Shilajit, krijgt men niet alleen de voordelen van shilajit en fulvinezuur, maar ook de geruststelling dat er zorgvuldig is nagedacht over de samenstelling van het supplement. De combinatie van deze krachtige ingrediënten met natuurlijke hulpstoffen maakt het product niet alleen effectief, maar ook goed opneembaar voor het lichaam. Dit supplement biedt dus een uitstekende manier om de gezondheid en vitaliteit te ondersteunen, terwijl het bijdraagt aan een jeugdige uitstraling en algemeen welzijn.

Lees meer

Ontvang een email wanneer dit product weer op voorraad is

  • 100% natuurlijke ingredienten

  • Bevordert cellulaire functie

  • Nederlands fabrikaat

Ingrediënten

Ingredienten
Asphaltum extract 50% fulvic acid
Natuurlijke hulpstoffen: microkristallijne cellulose, rijstconcentraat, rijstvlies extract

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten: 1600 mg

450 mg Asphaltum extract 50% fulvic acid.

Gebruik

Tweemaal per dag 1 tablet.
Volwassenen vanaf 16 jaar.

Ayurveda Health reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ayurveda Health Shilajit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Alleen te gebruiken door volwassenen vanaf 16 jaar.

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Ayurveda Health Shilajit?

De ervaringen met Ayurveda Health Shilajit variëren, maar veel mensen melden positieve resultaten zoals verhoogde energie, verbeterde vitaliteit en een algeheel gevoel van welzijn. Sommigen merken ook verbeteringen in hun huid en haar. Het is echter belangrijk op te merken dat individuele ervaringen kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals levensstijl en gezondheid.

Waarom deze Ayurveda Health Shilajit aanbieding kopen?

Ten eerste, door deze Ayurveda Health Shilajit aanbieding te kopen, krijg je de kans om te profiteren van een krachtig en zuiver shilajit supplement met extra voordelen van fulvinezuur en natuurlijke hulpstoffen. Bovendien, door deze aanbieding te benutten, kun je besparen op de kosten in vergelijking met het kopen van individuele producten. Dit betekent dubbel voordeel: hoogwaardige supplementen en kostenbesparing.

Wat zijn de voordelen van Ayurveda Health Shilajit?

Ayurveda Health Shilajit biedt verschillende voordelen, waaronder verbeterde energie, verhoogde vitaliteit, en het bevorderen van een jeugdige uitstraling dankzij fulvinezuur en de unieke eigenschappen van shilajit. Het kan ook helpen bij het transporteren van mineralen naar cellen, wat essentieel is voor een optimale gezondheid. De natuurlijke hulpstoffen in dit supplement dragen bij aan de biologische beschikbaarheid en absorptie van de actieve ingrediënten.

Heeft Ayurveda Health Shilajit bijwerkingen?

Over het algemeen wordt Ayurveda Health Shilajit goed verdragen en zijn er weinig bijwerkingen gemeld. Het is echter altijd verstandig om met een zorgverlener te overleggen voordat je met een nieuw supplement begint, vooral als je specifieke gezondheidsproblemen of medicatie gebruikt. Houd je aan de aanbevolen dosering en raadpleeg een professional als je je zorgen maakt over mogelijke interacties of bijwerkingen.

Over Vitamines.com

Ben je op zoek naar bepaalde voeding, supplementen of vitamines? Weet je nu niet wat je moet slikken of heb je bepaalde klachten waardoor je twijfelt? Neem dan contact met ons op door middel van onze chat. Soms is het lastig om een keuze te maken over de juiste vitamines. Onze experts helpen je graag op weg.

Anna van der Laan

Vitamines.com Specialist

Populair in shilajit

Nu -22%
Ayurveda Health Shilajit

Surya Shilajit Tabletten

Ayurveda Health Shilajit

Ayurveda BR Ayu-ashwa-shilajit