Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules

9.99

Op voorraad

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules is een voedingssupplement dat een breed scala aan kruiden en voedingsstoffen bevat, waaronder magnesium en zink, om een evenwichtige gemoedstoestand te ondersteunen. Rhodiola Rosea, een plant die al eeuwenlang in Aziatische en Europese kruidenkunde wordt gebruikt, helpt ontspannen en draagt bij aan stressbestendigheid.* Magnesium ondersteunt een gezond zenuwstelsel en bevordert extra energie bij vermoeidheid, terwijl zink helpt bij geestelijke druk en inspanning en bijdraagt aan de normale weerstand tegen stress.

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules bevatten belangrijke voedingsstoffen en kruiden om je te helpen je evenwichtig en ontspannen te voelen, ondanks uitdagende situaties. De combinatie van magnesium, zink en Rhodiola Rosea kan helpen de negatieve effecten van stress op het lichaam en de geest te verminderen. Het supplement is ook gemakkelijk in te nemen en kan helpen om een gezonde levensstijl te ondersteunen. De gezondheidsclaims voor Rhodiola Rosea zijn momenteel in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie, maar de kruiden worden al eeuwenlang gebruikt en worden door veel mensen geprezen om hun ontspannende eigenschappen.

Lees meer <
  • Rhodiola Rosea is ontspannend*

  • Magnesium is goed voor de spieren

  • Zink helpt bij geestelijke druk en inspanning

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in supplementen

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Ingrediënten

Samenstelling per dosering

Hoeveelheid *RI
Magnesium (uit 95 mg Oxide) 56,25 mg 15%
Zink (uit 32 mg Zinkcitraat) 10 mg 100%
Rhodiola (Rhodiola Rosea 10:1) 95 mg *
Kamille (Matricaria chamomilla 5:1) 50 mg *
Lavendel (Lavandula 10:1) 50 mg *
Citroenmelisse (Melissa officinalis 10:1) 25 mg *
Linde (Tilia) 25 mg *
Passiebloem (Passiflora 4:1) 25 mg *
Salie (Salvia officinalis 5.5:1) 25 mg *

*Referentie inname

Ingrediënten
Vulmiddelen (Microkristallijne Celullose, Calcium Hydrogeen Fosfaat), Rhodiola, Capsule (Hydroxypropylmethylcellulose), Magnesium, Kamille, Lavendel, Citroenmelisse, Hop, Linde, Passiebloem, Salie, Antiklontermiddelen (Croscarmellose natrium, Magnesiumstearaat), Zink.

Gebruik

1 x daags 1 capsule met water innemen of open maken en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt of sap. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Lucovitaal reviews

  1. Dennis

    Ik heb onlangs de Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules gekocht en het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Na het nemen van de capsules kan ik het verschil voelen in mijn stressniveau en mijn slaapkwaliteit is verbeterd. De mix van kruiden zoals Rhodiola Rosea en Lavendel geeft me een gevoel van ontspanning en kalmte, en de toevoeging van magnesium en zink is een bonus voor mijn algehele welzijn. Ik beveel deze capsules ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om te ontspannen.

  2. Sander

    De Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules zijn nu mijn go-to supplementen geworden voor een betere nachtrust. De kalmerende eigenschappen van de kruidenmix helpen me om mijn angst en spanning te verminderen, en dit zorgt voor een diepe en rustgevende slaap. Bovendien geeft de toevoeging van magnesium en zink me extra gemoedsrust over mijn algehele gezondheid. Ik waardeer dat dit een natuurlijk product is en ik kan het vol vertrouwen aanbevelen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Kent Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules bijwerkingen?

Van Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules zijn geen bijwerkingen bekend.

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules?

Ervaringen met voedingssupplementen kunnen per persoon verschillen. We raden je aan om online reviews van andere gebruikers te bekijken om een beter beeld te krijgen van hun ervaringen met Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules.

Waarom deze Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules aanbieding kopen?

De Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules aanbieding kan voordelig zijn als je van plan bent om dit voedingssupplement voor langere tijd te gebruiken. Door de aanbieding te kopen, bespaar je geld en hoef je niet zo snel nieuwe capsules te bestellen.

Wat zijn de voordelen van Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules?

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules zijn een voedingssupplement dat bijdraagt aan het behoud van een evenwichtige gemoedstoestand in stresssituaties. De capsules bevatten magnesium en zink, die bijdragen aan het behoud van normale mentale functies en helpen bij geestelijke druk en inspanning. Daarnaast bevat het een breed scala aan kruiden, waaronder Rhodiola Rosea, die ontspannend werkt en kan helpen bij vermoeidheid.

Heeft Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules bijwerkingen?

Lucovitaal Ontspanning Balans Capsules zijn een voedingssupplement en bevatten natuurlijke ingrediënten. Bij normaal gebruik zijn er geen bijwerkingen bekend. Lees voor gebruik altijd de aanwijzingen op de verpakking en raadpleeg bij twijfel een arts of specialist.