New Care Hormoon balans

33.95

New Care Hormoon balans draagt dankzij de aanwezigheid van vitamine B6 bij aan de regulering van de hormonale activiteit. De formule bestaat uit een ochtend tablet (wit) en een avond tablet (bruin). Naast vitamine B6 is een combinatie van plantextracten, vitaminen en mineralen toegevoegd.

Ashwagandha heeft adaptogene eigenschappen. Adaptogenen zijn stoffen die het aanpassingsvermogen van je lichaam én geest ondersteunen en je lichaam helpen omgaan met wisselende omstandigheden. Zo zijn adaptogenen opbeurend bij ups en downs, ondersteunen het energieniveau bij vermoeidheid, helpen je om alert te blijven, zijn rustgevend en helpen ontspannen in stress-situaties.

Salie ondersteunt een normale en regelmatige menstruatie. Het helpt als je prikkelbaar bent vóór de menstruatie, bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus en bij ongemakken rondom de menstruatie. Salie helpt tevens bij overgangsverschijnselen, zoals wisselende stemmingen, nachtelijk transpireren, opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Ginkgo biloba is goed voor de doorbloeding in het hele lichaam. Een goede doorbloeding is gunstig voor de vitaliteit, het geheugen en de concentratie.

Saffraan wordt van oudsher toegepast vanwege de gezonde eigenschappen. Zo ondersteunt saffraan net als salie een normale en regelmatige menstruatie en staat erom bekend dat het opbeurend is als je somber of neerslachtig bent.

Rode klaver is een goede bron van isoflavonen. Isoflavonen zijn plantaardige stoffen die fyto-oestrogenen aanmaken. Door de aanwezigheid van deze fyto-oestrogenen, ondersteunt rode klaver bij overgangsverschijnselen, zoals wisselende stemmingen, nachtelijk transpireren, opvliegers en prikkelbare gevoelens.

Het mineraal magnesium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Samen met vitamine B2, B3, B5, B6, B12 en foliumzuur helpt magnesium bij vermoeidheid en draagt bij aan de fitheid.

Vitamine B3, B5, B12, biotine en foliumzuur helpen voor een goede geestelijke balans en zijn goed voor het geheugen en de concentratie. Vitamine B2, B3, B6, B12 en biotine zijn goed voor het zenuwstelsel.

Vitamine B5 draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Vitamine B5 draagt ook bij aan een normale synthese (opbouw) en een normaal metabolisme (stofwisseling) van steroïdhormonen, vitamine D en neurotransmitters. Voorbeelden van belangrijke neurotransmitters zijn dopamine, adrenaline en serotonine.

Zink helpt voor het behoud van een normale structuur en functie van de huid. Het draagt ook bij aan een normale hormoonhuishouding. Koper en mangaan dragen bij aan de instandhouding van normale bindweefsels. Jodium en selenium zijn essentieel voor de productie van schildklierhormonen.

Lees meer <

Anderen kochten ook

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne vanille to go

BOOM proteïne vanille to go

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Populair in supplementen

2+1 Gratis
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Ingrediënten

Samenstelling per dagelijkse dosering (= per ochtend en avond tablet)
% RI
OCHTEND TABLET (wit)
Ashwagandha extract 180 mg
Salie extract 120 mg
Ginkgo Biloba extract 50 mg
Magnesium, als citraat 50 mg 13
Vitamine B2, als riboflavine 10 mg 714
Vitamine B3, als nicotinamide 10 mg 63
Vitamine B5, als calciumpanthotenaat 10 mg 167
Saffraan extract 7,5 mg
Vitamine B6, als pyridoxal-5-phosphate 5 mg 357
Zink, als methionine 5 mg 50
Foliumzuur (5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®) 100 ­­µg
Biotine 100 µg 200
Vitamine B12, als methylcobalamine 100 µg 4.000

AVOND TABLET (bruin)
Rode klaver extract 200 mg
Waterkers extract 200 mg
Salie extract 120 mg
Mariadistel extract 100 mg
Magnesium, als citraat 50 mg 13
Saffraan extract 7,5 mg
Zink, als methionine 5 mg 50
Mangaan, als bisglycinaat 2 mg 100
IJzer, als bisglycinaat 2 mg 14
Koper, als gluconaat 1 100
Selenium, als methionine 33 µg 60
Jodium, als kaliumiodide 25 µg 17
RI Referentie-Inname

Gebruik

Gebruiksadvies voor volwassenen
Neem ’s ochtends 1 ochtend tablet (wit) en ’s avonds 1 avond tablet (bruin).
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Tabletten met water innemen.

Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik Hormoon balans niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Voor kinderen tot en met 10 jaar.
Ginkgo kan de bloedstolling beïnvloeden. Raadpleeg bij gebruik in combinatie met antistollingsmiddelen een deskundige.
Raadpleeg voor gebruik een deskundige bij gelijktijdig gebruik in combinatie met antidepressiva, bij het gebruik van schildklierhormonen en als sprake is van een schildklieraandoening (ashwagandha).

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

New Care reviews

 1. Tom

  New Care Hormoon balans heeft een krachtige combinatie van plantextracten, vitaminen en mineralen die de hormonale activiteit ondersteunen en het lichaam helpen omgaan met stressvolle situaties.

 2. Max

  Ik ben erg tevreden met New Care Hormoon balans! De ochtend- en avondtabletten werken perfect samen om mijn hormonale activiteit te reguleren en mijn energieniveau en mentale gezondheid te verbeteren.

 3. Anne

  Dit product heeft mij geholpen om mijn hormonen in balans te krijgen en mijn stemmingen te stabiliseren. De ochtend- en avondtabletten zijn handig en ik merk al snel verschil dankzij de krachtige combinatie van ingrediënten zoals saffraan, rode klaver en vitamine B6.

 4. Kevin

  Ik ben zeer tevreden met New Care Hormoon balans! Ik merk een duidelijk verschil in mijn hormonale balans sinds ik deze supplementen slik. Het helpt me om beter om te gaan met stressvolle situaties en mijn energieniveau blijft stabiel gedurende de dag. Ik vind het erg fijn dat de formule bestaat uit een ochtend en een avond tablet, zodat ik ‘s nachts beter kan ontspannen. Daarnaast vind ik het prettig dat de supplementen natuurlijke plantextracten bevatten in plaats van synthetische hormonen. Een echte aanrader voor vrouwen die hun hormoonbalans willen ondersteunen!

 5. Niels

  Ik ben blij dat ik New Care Hormoon balans heb ontdekt. Ik had eerst last van stemmingswisselingen en een gebrek aan energie, maar deze supplementen hebben me geholpen om me beter te voelen. Vooral de adaptogene eigenschappen van Ashwagandha zijn merkbaar. Ik ben beter bestand tegen stress en mijn gemoedstoestand is veel beter dan voorheen. De ochtend en avondtabletten zijn handig in gebruik, en de natuurlijke ingrediënten maken me gerust dat ik geen schadelijke hormonen in mijn lichaam doe. Ik kan dit product aanraden aan elke vrouw die haar hormoonbalans wil ondersteunen en zich beter wil voelen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige