New Care Hormoon balans

   33.95

   New Care Hormoon balans draagt dankzij de aanwezigheid van vitamine B6 bij aan de regulering van de hormonale activiteit. De formule bestaat uit een ochtend tablet (wit) en een avond tablet (bruin). Naast vitamine B6 is een combinatie van plantextracten, vitaminen en mineralen toegevoegd.

   Ashwagandha heeft adaptogene eigenschappen. Adaptogenen zijn stoffen die het aanpassingsvermogen van je lichaam én geest ondersteunen en je lichaam helpen omgaan met wisselende omstandigheden. Zo zijn adaptogenen opbeurend bij ups en downs, ondersteunen het energieniveau bij vermoeidheid, helpen je om alert te blijven, zijn rustgevend en helpen ontspannen in stress-situaties.

   Salie ondersteunt een normale en regelmatige menstruatie. Het helpt als je prikkelbaar bent vóór de menstruatie, bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus en bij ongemakken rondom de menstruatie. Salie helpt tevens bij overgangsverschijnselen, zoals wisselende stemmingen, nachtelijk transpireren, opvliegers en prikkelbare gevoelens.

   Ginkgo biloba is goed voor de doorbloeding in het hele lichaam. Een goede doorbloeding is gunstig voor de vitaliteit, het geheugen en de concentratie.

   Saffraan wordt van oudsher toegepast vanwege de gezonde eigenschappen. Zo ondersteunt saffraan net als salie een normale en regelmatige menstruatie en staat erom bekend dat het opbeurend is als je somber of neerslachtig bent.

   Rode klaver is een goede bron van isoflavonen. Isoflavonen zijn plantaardige stoffen die fyto-oestrogenen aanmaken. Door de aanwezigheid van deze fyto-oestrogenen, ondersteunt rode klaver bij overgangsverschijnselen, zoals wisselende stemmingen, nachtelijk transpireren, opvliegers en prikkelbare gevoelens.

   Het mineraal magnesium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Samen met vitamine B2, B3, B5, B6, B12 en foliumzuur helpt magnesium bij vermoeidheid en draagt bij aan de fitheid.

   Vitamine B3, B5, B12, biotine en foliumzuur helpen voor een goede geestelijke balans en zijn goed voor het geheugen en de concentratie. Vitamine B2, B3, B6, B12 en biotine zijn goed voor het zenuwstelsel.

   Vitamine B5 draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Vitamine B5 draagt ook bij aan een normale synthese (opbouw) en een normaal metabolisme (stofwisseling) van steroïdhormonen, vitamine D en neurotransmitters. Voorbeelden van belangrijke neurotransmitters zijn dopamine, adrenaline en serotonine.

   Zink helpt voor het behoud van een normale structuur en functie van de huid. Het draagt ook bij aan een normale hormoonhuishouding. Koper en mangaan dragen bij aan de instandhouding van normale bindweefsels. Jodium en selenium zijn essentieel voor de productie van schildklierhormonen.

   Lees meer <

   Anderen kochten ook

   Bestseller!
   Herbolist Collageen Puur

   Herbolist Collageen Puur

   Bestseller!
   BOOM proteïne vanille

   BOOM proteïne vanille

   Nu -25%
   Bestseller!
   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Herbolist Collageen Beauty Blend

   Bestseller!
   Silidyn Ortho silicium druppels

   Silidyn Ortho silicium druppels

   Over Vitamines.com

   Vitamines.com verkoopt alleen kwalitatieve voedingssupplementen. Zo weet je dat je altijd de beste supplementen koopt tegen aantrekkelijke prijzen. Value for money and body!

   Ingrediënten

   Samenstelling per dagelijkse dosering (= per ochtend en avond tablet)
   % RI
   OCHTEND TABLET (wit)
   Ashwagandha extract 180 mg
   Salie extract 120 mg
   Ginkgo Biloba extract 50 mg
   Magnesium, als citraat 50 mg 13
   Vitamine B2, als riboflavine 10 mg 714
   Vitamine B3, als nicotinamide 10 mg 63
   Vitamine B5, als calciumpanthotenaat 10 mg 167
   Saffraan extract 7,5 mg
   Vitamine B6, als pyridoxal-5-phosphate 5 mg 357
   Zink, als methionine 5 mg 50
   Foliumzuur (5-MTHF glucosaminezout, Quatrefolic®) 100 ­­µg
   Biotine 100 µg 200
   Vitamine B12, als methylcobalamine 100 µg 4.000

   AVOND TABLET (bruin)
   Rode klaver extract 200 mg
   Waterkers extract 200 mg
   Salie extract 120 mg
   Mariadistel extract 100 mg
   Magnesium, als citraat 50 mg 13
   Saffraan extract 7,5 mg
   Zink, als methionine 5 mg 50
   Mangaan, als bisglycinaat 2 mg 100
   IJzer, als bisglycinaat 2 mg 14
   Koper, als gluconaat 1 100
   Selenium, als methionine 33 µg 60
   Jodium, als kaliumiodide 25 µg 17
   RI Referentie-Inname

   Gebruik

   Gebruiksadvies voor volwassenen
   Neem ’s ochtends 1 ochtend tablet (wit) en ’s avonds 1 avond tablet (bruin).
   De aanbevolen dosering niet overschrijden.
   Tabletten met water innemen.

   Moeite met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

   Gebruik Hormoon balans niet
   Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
   Voor kinderen tot en met 10 jaar.
   Ginkgo kan de bloedstolling beïnvloeden. Raadpleeg bij gebruik in combinatie met antistollingsmiddelen een deskundige.
   Raadpleeg voor gebruik een deskundige bij gelijktijdig gebruik in combinatie met antidepressiva, bij het gebruik van schildklierhormonen en als sprake is van een schildklieraandoening (ashwagandha).

   Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
   Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

   Reviews

   Er zijn nog geen beoordelingen.

   Wees de eerste om “New Care Hormoon balans” te beoordelen

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

   Waarschuwingen

   Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog en koel bewaren. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

   Waarom Vitamines.com ?

   68% van de Nederlanders gebruikt een supplement om hun gezondheid te ondersteunen. Vitamines.com helpt ook jou op weg met de best geteste vitamines en supplementen.

   Anna van der Laan

   Vitamine Expert

   1 artikel toegevoegd aan jouw bestelling. Bekijk