Vitals Kaneel-PF

 • 60 Capsules
 • 60 Capsules

29.95

€0.50 per Capsules

Kaneel behoort tot de oudste en meest geconsumeerde specerijen ter wereld. Er zijn vermeldingen gevonden van het gebruik van kaneel ter ondersteuning van de gezondheid, die dateren uit 2700 voor Christus. De Grieken en Romeinen waren de eersten die kaneel als specerij in de keuken gingen gebruiken. Deze gewoonte werd in de 17e eeuw door andere Europeanen overgenomen. Kaneel wordt vanwege de heerlijke geur eveneens gebruikt in parfums.

Er bestaan wel 300 verschillende soorten kaneel. De vier belangrijkste zijn Cinnamomum zeylanicum/verum (Sri-Lankakaneel), C. cassia/aromaticum (Chinese kaneel), C. loureiroi (Vietnamese kaneel) en C. burmannii (Indonesische kaneel). Kaneel is puur te gebruiken als gezondheidsproduct. Het is echter veel beter om hiervoor een speciaal ontwikkeld extract te nemen in plaats van grote hoeveelheden kaneelpoeder te consumeren. Kaneel-PF (Pure Formulation) van Vitals bevat het zuivere en hoogwaardige waterextract uit Indonesische kaneel, met de naam Cinnulin PF®.

Lees meer <
 • hoogwaardig en zuiver extract uit Indonesische kaneel, met de naam Cinnulin PF®

 • op basis van een uniek gepatenteerd waterextractieproces

 • gestandaardiseerd op een hoog gehalte proanthocyanidines type A (type A polymeren)

Anderen kochten ook

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Bestseller!
BOOM proteïne vanille sachet

BOOM proteïne vanille sachet

Populair in supplementen

Nu -25%
Bestseller!
Herbolist Collageen Beauty Blend

Herbolist Collageen Beauty Blend

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
Herbolist Collageen Puur

Herbolist Collageen Puur

Nu -25%
Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

Ingrediënten

Samenstelling per 2 capsules:

Kaneelextract (Cinnulin PF®) 500 mg
Waarvan proanthocyanidines type A  15 mg

Cinnulin PF® is een geregistreerd handelsmerk van IN Ingredients, Inc.

Ingrediënten:

Kaneelextract (Cinnamomum burmannii, schors), vegetarische capsule (pullulan, uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstconcentraat (Oryza sativa).

Gebruik

2 keer per dag 1 capsule met water innemen (voor het ontbijt en voor het avondeten).

Vitals reviews

 1. Michelle

  Ik gebruik de Vitals Kaneel-PF nu al een aantal weken en ik moet zeggen dat ik echt verschil merk in mijn gezondheid. Ik ben altijd al een fan geweest van kaneel, maar wist niet dat het ook als gezondheidsproduct gebruikt kon worden. Sinds ik dit extract van Indonesische kaneel gebruik, voel ik me energieker en merk ik dat mijn bloedsuikerspiegel stabiel blijft gedurende de dag. Ik ben ook blij dat het extract een pure formulering heeft, omdat ik liever geen grote hoeveelheden kaneelpoeder consumeer. Ik zou dit product zeker aanbevelen aan iedereen die zijn of haar gezondheid een boost wil geven.

 2. Anouk

  Als iemand die van natuurlijke gezondheidsproducten houdt, was ik geïnteresseerd om de Vitals Kaneel-PF te proberen. Ik was blij verrast toen ik merkte dat dit extract van Indonesische kaneel echt werkt. Het heeft mijn spijsverteringsstelsel gestimuleerd en mijn bloedvaten geopend, wat resulteerde in een betere bloedcirculatie. Ik heb ook gehoord dat kaneel ontstekingsremmende eigenschappen heeft en hoop dat het mij in de toekomst zal helpen om ontstekingen in mijn lichaam te verminderen en te voorkomen. Ik ben blij dat ik Vitals Kaneel-PF heb ontdekt en zal het zeker blijven gebruiken voor de vele gezondheidsvoordelen die het biedt.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarschuwingen

Dit product is een voedingssupplement (Kruidenpreparaat).

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Waar is supplementen goed voor?

Gezonde voeding is de basis voor een gezond leven. Mensen kunnen ervoor kiezen om supplementen te kopen om tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen die ze mogelijk niet uit hun dieet halen.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige