XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Banana

  • 6 Stuks

14.34

€2.39 per stuk

XXL Nutrition N’Joy Protein Drink (310 ml) is een handige, kant-en-klare eiwitshake met een verleidelijke Bananensmaak. Wat deze eiwitshake echt opmerkelijk maakt, is dat elk flesje meer dan 32 gram hoogwaardig eiwit bevat, afkomstig van een combinatie van caseïne (80%) en wei-eiwit (20%). Deze vernieuwde versie van de Protein Drink wordt geleverd in een handzaam flesje dat je overal mee naartoe kunt nemen. Het feit dat deze flesjes buiten de koelkast kunnen worden bewaard, maakt ze nog handiger, waardoor je op elk gewenst moment van deze overheerlijke eiwitshake kunt genieten.

XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Banana biedt niet alleen gemak, maar ook voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een handige eiwitbron. Met 32 gram eiwit per flesje uit melkeiwit, is het ideaal om je eiwitinname te verhogen, vooral voor sporters en fitnessliefhebbers. Het feit dat je deze flesjes gemakkelijk kunt meenemen, maakt ze perfect voor onderweg, na een trainingssessie of zelfs als een eiwitrijke snack op het werk. Bovendien zijn de verschillende smaken waarin ze verkrijgbaar zijn, waaronder vanille, een smakelijke traktatie voor je smaakpapillen. Kortom, XXL Nutrition N’Joy Protein Drink biedt gemak, smaak en een flinke dosis eiwitten, allemaal verpakt in één handig flesje.

Lees meer
Lees meer

  • 32 gram hoogwaardig eiwit per flesje uit melkeiwit

  • Kant en klaar, makkelijk om mee te nemen

  • Kan buiten de koelkast bewaard worden

Ingrediënten

Melk proteïne concentraat, melkeiwit isolaat, water, volle melk, water, plantaardige oliën (zonnebloem, maïs), aroma, kleurstof: bètacaroteen, stabilisator: carrageen, zuurteregelaar: trinatriumcitraat, zoetstof: sucralose.

Gebruik

Even schudden en de N’Joy Protein Drink is klaar voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren en binnen 24 uur opdrinken.

XXL Nutrition reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Banana” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Banana?

De ervaringen met XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Banana zijn over het algemeen positief. Mensen waarderen de handigheid van het kant-en-klare flesje en genieten van de heerlijke banaansmaak. Het feit dat elke fles ruim 32 gram hoogwaardig eiwit bevat uit melkeiwit, met een combinatie van caseïne en whey, wordt vaak geprezen. Klanten merken op dat dit product hen helpt om hun dagelijkse eiwitbehoefte gemakkelijk te bereiken, vooral voor onderweg.

Waarom deze XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Banana aanbieding kopen?

Je zou deze XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Banana aanbieding moeten overwegen om twee belangrijke redenen. Allereerst biedt deze aanbieding je de kans om te genieten van een handige kant-en-klare eiwitshake met een heerlijke banaansmaak. Ten tweede, met ruim 32 gram hoogwaardig eiwit per flesje, afkomstig uit een mix van caseïne en whey, is dit een geweldige aanbieding om je dagelijkse eiwitinname te verhogen. Bovendien is het flesje handig om mee te nemen en kan het zelfs buiten de koelkast bewaard worden, waardoor het perfect is voor een snelle eiwitboost, waar je ook bent.

Wat zijn de voordelen van XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Banana?

De voordelen van XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Banana zijn veelzijdig. Allereerst biedt elke fles je 32 gram hoogwaardig eiwit, dat essentieel is voor spierherstel en -opbouw. Het eiwit is afkomstig van melkeiwit, met een combinatie van caseïne en whey, wat zorgt voor een langdurige eiwitafgifte. Daarnaast is het product kant-en-klaar en handig om overal mee naartoe te nemen. Een ander voordeel is dat je dit flesje buiten de koelkast kunt bewaren, waardoor het altijd klaar is om van te genieten, ongeacht waar je bent.

Heeft XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Banana bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er weinig tot geen bijwerkingen gemeld bij het gebruik van XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Banana. Omdat het eiwit afkomstig is uit melkeiwit, kan het voor sommige mensen met lactose-intolerantie mogelijk lichte spijsverteringsongemakken veroorzaken. Het is belangrijk om de ingrediënten zorgvuldig te controleren als je allergieën of intoleranties hebt. Over het algemeen wordt dit product goed verdragen en biedt het een handige manier om extra eiwitten aan je dieet toe te voegen zonder veel bijwerkingen.

Over eiwitpoeder

Eiwitten zijn een essentieel onderdeel van een gezond dieet en zijn belangrijk voor veel functies in het lichaam zoals spiergroei, celgroei en de hormonen. Eiwitten kan makkelijk binnen krijgen door middel van een proteïne poeder te mixen met groente, fruit en (plantaardige) melk.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Populair in eiwitpoeder

2 + 1 Gratis
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

2 + 1 Gratis
Herbolist Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Mattisson Absolute erwten proteine vanille vegan

Mattisson Absolute erwten proteine vanille vegan

Mattisson Absolute erwten proteine naturel vegan

Mattisson Absolute erwten proteine naturel vegan