XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Strawberry

  • 6 Stuks

14.34

€2.39 per stuk

De XXL Nutrition N’Joy Protein Drink (310 ml) is een handige kant-en-klare eiwitshake met een verrukkelijke aardbeiensmaak. Elke fles bevat meer dan 31 gram eiwit, afkomstig van een combinatie van caseïne (80%) en wei (20%). Dit is de verbeterde versie van de Protein Drink en wordt geleverd in een praktisch flesje dat overal mee naartoe genomen kan worden. Wat deze eiwitdrank nog handiger maakt, is dat je hem buiten de koelkast kunt bewaren. Hierdoor kun je op elk gewenst moment en op elke locatie genieten van deze heerlijke eiwitshake.

De XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Aardbei biedt tal van voordelen. Allereerst is het een uitstekende bron van hoogwaardig eiwit, wat essentieel is voor spierherstel en -opbouw. Het feit dat het kant-en-klaar is, maakt het ideaal voor mensen onderweg of voor degenen die snel een eiwitboost willen na een training. Het feit dat je het niet in de koelkast hoeft te bewaren, geeft extra flexibiliteit in opslag en gebruik. Bovendien is deze eiwitdrank verkrijgbaar in vijf heerlijke smaken, waardoor je altijd kunt variëren en genieten van je favoriete smaak. Kortom, de N’Joy Protein Drink is een handige en smakelijke manier om aan je dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen, waar je ook bent.

Lees meer
Lees meer

  • 31 gram hoogwaardig eiwit per flesje uit melkeiwit

  • Kant en klaar, makkelijk om mee te nemen

  • Kan buiten de koelkast bewaard worden

Anderen kopen ook

Mattisson Absolute erwten proteine vanille vegan

Mattisson Absolute erwten proteine vanille vegan

2 + 1 Gratis
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Ingrediënten

Melkeiwitisolaat, volle melk, water, vloeibaar koffie-extract, aroma, zonnebloemolie, maiSolie, stabilisator: carrageen, zuurteregelaar: trinatriumcitraat, zoetstof: sucralose.

Gebruik

Even schudden en de N’Joy Protein Drink is klaar voor gebruik. Na openen gekoeld bewaren en binnen 24 uur opdrinken.

XXL Nutrition reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Strawberry” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veelgestelde vragen

Wat zijn de ervaringen met XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Strawberry?

De ervaringen met XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Strawberry zijn over het algemeen positief. Veel mensen vinden het een handige en smakelijke manier om hun eiwitinname te verhogen. De combinatie van caseïne en whey eiwitten zorgt voor een langdurige verzadiging, wat handig kan zijn voor degenen die hun hongergevoel willen onderdrukken. Bovendien waarderen velen de mogelijkheid om deze eiwitshake buiten de koelkast te kunnen bewaren, wat het perfect maakt voor onderweg.

Waarom deze XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Strawberry aanbieding kopen?

Deze aanbieding voor de XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Strawberry is een geweldige kans om hoogwaardige eiwitten in te nemen tegen een aantrekkelijke prijs. Met de aanbieding kun je profiteren van een voorraad van deze kant en klare eiwitshakes die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De smaak en de mogelijkheid om het buiten de koelkast te bewaren maken deze aanbieding extra aantrekkelijk.

Wat zijn de voordelen van XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Strawberry?

De XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Strawberry biedt aanzienlijke voordelen. Met meer dan 31 gram hoogwaardig eiwit per flesje uit melkeiwit, draagt het bij aan je dagelijkse eiwitbehoefte. Het handige kant-en-klare formaat maakt het perfect voor een snelle eiwitboost, waar je ook bent. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over koeling, aangezien het flesje buiten de koelkast bewaard kan worden.

Heeft XXL Nutrition N'Joy Protein Drink - Strawberry bijwerkingen?

Over het algemeen zijn er geen bekende ernstige bijwerkingen van de XXL Nutrition N’Joy Protein Drink – Strawberry, zoals vermeld in de beschikbare informatie. Eiwitshakes worden over het algemeen goed verdragen door de meeste mensen. Het is echter altijd verstandig om je eigen lichaamsreactie te monitoren en, indien nodig, advies in te winnen bij een medisch professional.

Over eiwitpoeder

Eiwitten zijn een essentieel onderdeel van een gezond dieet en zijn belangrijk voor veel functies in het lichaam zoals spiergroei, celgroei en de hormonen. Eiwitten kan makkelijk binnen krijgen door middel van een proteïne poeder te mixen met groente, fruit en (plantaardige) melk.

Anna van der Laan

Gezondheidsdeskundige

Populair in eiwitpoeder

2 + 1 Gratis
Bestseller!
BOOM proteïne vanille

BOOM proteïne vanille

Bestseller!
BOOM proteïne banaan

BOOM proteïne banaan

2 + 1 Gratis
Herbolist Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Proteïne Poeder chocolade

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Herbolist Vegan Proteïne Poeder banaan

Mattisson Absolute erwten proteine vanille vegan

Mattisson Absolute erwten proteine vanille vegan

Mattisson Absolute erwten proteine naturel vegan

Mattisson Absolute erwten proteine naturel vegan